İş İnsanı Irak'tan Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban' a ziyaret Van TSO seçimlerini konuştular

Van TSO ve Van TB Eski Başkanı iş insanı Feridun Irak, 2022 yılında yapılması planlanan Van TSO seçimlerinde adaylığını açıklayan iş insanı İzzet Çoban' ı ziyaret etti. Ziyarette kentin sorunları başta olmak üzere ticaret odası seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan Irak, TSO seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Vansesi Haber Merkezi

Kentin sorunlarıyla ilgili yapılan görüşmede şehirleşmeden, hayvancılıktan ve tarımsal faaliyetlerden söz eden iş insanı Feridun Irak sanayicilerin son zamanlarda yaşadıkları sorunların çözümü için neler yapılabileceğine dair istişarelerde bulundu. Ticaret odası seçimlerinin kentin geleceği için ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Irak yönetime gelecek insanların Van'ın ticaretini canlandırmak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğine değindi.

Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban ise görüşmeden memnuniyet duyduğunu dile getirerek kentin ticaretine gençlerin daha çok dahil olması ile birlikte mevcut tecrübeli kıymetlerimizle kent ticaret hacminin yukarılara taşınmasına katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca Feridun Irak'ın Van için önemli bir değer olduğuna değinen İzzet Çoban "Elbette ki şehrimizdeki tüm değerlerimizden fikir alışverişlerimiz olacaktır. Çünkü biz kenti ancak ve ancak birlik olduğumuz zaman ileriye taşıyabiliriz" dedi.

Bakmadan Geçme