İş Adamı Kızıltaş'tan Anlamlı Davranış

Vanlı iş adamı Ercan Kızıltaş, Polatoğlu İlk ve Ortaokulu’nda bilişim ve kütüphane sınıfı açtı.

Antalya’da inşaat firması olan Vanlı iş adamı Ercan Kızıltaş, genç yaşta kaybetmiş olduğu kardeşi Faruk Kızıltaş anısına Tuşba ilçesinde bulunan Polatoğlu İlk ve Ortaokulu’nda bilişim ve kütüphane sınıfı açtı. Düzenlenen açılış törenine Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, iş adamı Ercan Kızıltaş, annesi Saliha Kızıltaş, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Musa Sarı, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Ercan Kızıltaş ve annesi Saliha Kızıltaş tarafından kurdelenin kesilmesiyle bilişim ve kütüphane sınıfı hizmete açıldı. Burada konuşan Tuşba İlçe Kaymakamı Musa Sarı, bilişim ve kütüphane sınıfları için Kızıltaş’a teşekkür etti.
Van için yardımlarına devam edeceğini belirten iş adamı Kızıltaş ise, “Ben kendim Antalya ilinde ikamet ediyorum ve iş yerlerim Antalya’da. Aslen Vanlıyım. Van’da da gerek okullarımızın gerekse eğitim kurumlarımızın olsun bu tür yardımlara ihtiyaçları olduğunu gördüm ve elimizden geldiği kadar bir katkıda bulunmaya çalıştık. Amacımız öğrencilerimize faydamızın olmasıdır. Bundan sonrada hocalarımız ve yetkililerle görüşüp yardımlarımıza devam edeceğiz. Bizim için öncelik eğitimdir. Bunun içinde katkılarımıza devam edeceğiz” dedi.
İş adamı Ercan Kızıltaş ve annesi Saliha Kızıltaş’a Kaymakam Sarı ve Ceylani tarafından günün anısına plaket takdim edildi.

Bakmadan Geçme