IRAK VATSO LİSTESİNİ AÇIKLADI

VANSESİ

Van Ticaret Borasası (VATBO) Başkanlığından istifa ederek Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanlığına aday olan Feridun Irak, 12 meslek grubunda aday olan “Büyükşehir Güçlü Kadro”  listesini açıkladı.

Yazılı açıklama yaparak gruplarda aday olan  arkadaşlarını açıklayan  Irak, seçimlerde  iddialı olduklarını belirterek tükettiğinden çok üreten, sorunlarını, beklentilerini net ve açıkça ifade edebilen bir kent oluşturmak için “Büyükşehir Güçlü Kadro” sloganıyla VATSO yönetimine aday olduklarını  söyledi.   

Tarihsel olarak nitelendirebileceğimiz yeni bir süreci, kentimizin üreten kesimlerinin en önemli örgütlü yapılarından biri olan VATSO seçim süreci ile birlikte yaşandığına dikkat  çeken Irak, 17 Haziran 2103 pazartesi  günü günü yapılacak VATSO seçimleri, yönetim organlarıyla birlikte kentimizin vizyon ve gelecek hedeflerinin de belirleneceği bir seçim olacağını vurguladı.  

 

Feridun Irak  bu nedenle “Ben değil Biz” felsefesiyle toplumun bütün kesimleriyle istişare içinde hareket edecek aşağıda isimleri sıralanan arkadaşlarımızla VATSO seçime katılıyoruz dedi.

VATSO  seçimlerine gruplarında  aday olan  “Büyükşehir Güçlü Kadro” listesi şu ismleren  olştu:

Feridun Irak, Abdullah Tunçdemir, Adil Bingöl, Adnan Selçuk, Adnan Yörük, Alaattin Kiras, Ali Taşdemir, Aydın Enterili, Farız Borazan, Faysal Değer, Hacı Tugay, İbrahim Koyuncu, İbrahim Sevimli, Lütfü Kul, Mahmut Gedik, Mehmet Çaldağ, Naci Ertop, Nazım Alioğlu, Necat Özdemir, Necmettin Ceng, Nevzat Aydın, Nihattin Yakut, Osman Cacim, Osman Çelik, Ömer Türkmenoğlu, Rıza Doğaç, Roza Kartal, Sıddık Özgüner, Sinan Ete, Şaban Alan, Suat Tuna, Şerafettin Göloğlu, Yavuz Altaylı, Yusuf Kurdoğlu.

Bakmadan Geçme