İpekyoluspor bomba gibi geliyor!

Haber:Rıdvan CAN
İpekyoluspor geliyor. Hem de sıfırdan yepyeni ve çok iddialı bir ekiple bomba gibi geliyor. Kariyerinde birçok başarılara imza atmış bir hocayı takımın başına getiren İpekyoluspor gözünü şampiyonluğa dikti. Kulüp başkanı Mahmut Kahraman, hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz dedi ve taraftar rahat olsun bu sezon baştan sona yenilenen bir İpekyoluspor bomba gibi geliyor'' dedi.
BAL'ın çiçeği burnunda yeni ekiplerinden eski adı PARİSSPOR yeni adı İpekyoluspor'da transfer çalışmaları haftalar ilerledikçe gün yüzüne çıkmaya başladı. Yeşil-Beyazlı takım gerek futbolculuğu yıllarında gerekse hocalığıyla kendini kanıtlamış geçmişi başarılarla dolu deneyimli teknik adam Atilla Biçici'yi iki yıllığına takımın başına getirerek İpekyoluspor transferlere de hız verdi. Kulüp yönetimi teknik direktör Atilla Hocanın direktifleri doğrultusunda İç transferde12 dış transferde ise 16 futbolcu ile masaya oturacak.
Kahraman: Futbolcunun Şartları Değil, Takımın Menfaatleri Bizim İçin Önemli!
Kulüp Başkanı Mahmut Kahraman, takıma alınacak futbolcunun şartları değil, takımın menfaatleri bizim için önemli. Yetenekli ve kendini gösterememiş genç isimleri takımımızın bünyesine kazandırarak sahip çıkmak istiyoruz. Van'da çeşitli nedenlerden dolayı kenara itilmiş futbolcuları yükselteceğiz. Teknik direktörümüz Atilla Biçici, hocamızın direktifleri doğrultusunda özellikle dış transferlerde Çaykur Rizespor, Mersin İdmanyurdu ve Ş.Urfaspor gibi kulüplerin Paf takımlarından birkaç futbolcu ile temaslarımız sürüyor. Bu futbolcuların transferleri önümüzdeki günlerde netleşecek. Bu sezon İpekyoluspor'un kadrosu tecrübeli futbolcularla genç isimlerin birbiri ile dayanışma haline geldiği bir aile olacak. Bölgesel Amatör Lig yapı ve kurallar olarak çok katı. Amacımız kalıcı olmak. Bu doğrultuda elimizden geleni yapacağız. Yeni sezon öncesi bizleri makamında kabul ederek ve Kulübümüze yeni sezonda desteklerini sunacaklarını belirten Sayın Valimiz Münir Karaloğlu'na teşekkür ettiklerini dile getiren Kahraman; şehirdeki STK'lar İş adamları Esnaflardan ve Milletvekillerimizden takıma sahip çıkmalarını ve destek olmalarını dile getirdi.
Kahraman: Hedef 3. Lig
İpekyoluspor Kulüp Başkanı Mahmut Kahraman,  hedeflerini belirlediklerini ifade ederek, "Başkan, yönetim ve futbolcular olarak kenetlendik; hedefimiz 3. Lig'e yükselmek" dedi. Başkan Kahraman, bu inançla sezona başlayacaklarını ifade ederek herkesi takıma destek olmaya çağırdı ve BAL Ligi'nde de başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Ancak başarı için desteğe ihtiyacımız olacak. Dedi.
Deneyimli Teknik Adam Atilla Biçici, İpekyoluspor'da
İpekyoluspor'da yeni teknik direktör Atilla Biçici, 2 yıllık sözleşmeye imza attı ve gazetemize özel bir açıklama yapan Biçici, "Amacımız teslim aldığımız bayrağı en iyi şekilde değerlendirmek" dedi.  Tecrübeli Teknik adam göreve gelir gelmez transferde kolları sıvadı, öncelikle ağırlığı iç transfere veren Biçici, birbirinden kaliteli futbolcuları renklerine bağladı. Tecrübeli çalıştırıcı, öncelikle geçen sezon Parisspor'un şampiyonluğunda önemli katkılar sunan futbolculardan Kılay, Oktay, Ayhan, Fuat, Taner, Kadir gibi önemli isimleri bünyesinde tutan teknik adam dış transferde ise süper lig ve 1.lig takımların alt yapısında top koşturan önemli futbolcuları takıma katma uğraşında.
Biçici: İnce eleyip sık dokuyoruz!
İpekyoluspor teknik direktörü Atilla Biçici: transferde ince eleyip sık dokuduklarının altını çizerken," Kulüp tarihinde ilk kez çıktığımız Bölgesel Amatör Liginde (BAL) başarılı olmak istiyoruz. Mevcut yönetim kurulu ve teknik heyet olarak işlerimizi bir kenara bırakıp İpekyoluspor'a ne kadar faydamız olur bunun çabası içerisindeyiz. Bundan yana kimsenin şüphesi olmasın bizler buraya başarılı olmaya geldik hedefi olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum sezon sonu mutlu sona ulaşmak istiyoruz bunun çabası içinde olacağız" dedi.

Bakmadan Geçme