İpekyolu'nda yeni yollar yapılıyor

İpekyolu Belediyesi, Aktaş Mahallesi'nde 300 metre uzunluğunda yol yapımı başlattı. Ulaşım kolaylaşacak, yaşam kalitesi artacak, kumlama sürüyor.

Van’ın İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Erçek Şefliği ekipleri, Aktaş Mahallesi’nde ulaşımı kolaylaştırmak ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak amacıyla başlattıkları yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında mahallede 300 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde yeni bir yol açan ekipler, yolun altyapısını tamamladıktan sonra kumlama işlemlerine başladı. Yapılan çalışmalarla birlikte mahalle içi ulaşım daha konforlu hale gelirken, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak önemli bir adım atılmış oldu.

İpekyolu Belediyesi yetkilileri, ilçenin farklı mahallelerinde yol yapım ve bakım çalışmalarının planlı bir şekilde devam edeceğini belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerin hız kesmeden süreceğini ifade etti.

 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 3
Köyde ki Sakin 19 Mayıs 2025 14:35

Yol boyunca sağlı sollu tüm parseller o bahsi geçen vatandaşın parselleri değil galiba sayın köy sakini.

Köy sakini 17 Mayıs 2025 15:36

Bu köydeki tarlanın yolu vardı zaten ekstra kumla pullandırılması Erçek garaj amirinin tarla sahibinden olan menfaati doğrultusunda yapıldı. Kişisel menfaatler düşünülerek yapılmış bir hizmet ve 1 aile dışındaki hiçkimseye faydası yok

Köy sakini 17 Mayıs 2025 11:02

Bu tarlaların hepsininde yolu var. Erçek garaj amirliği tarafından kendi öz menfaatleri doğrultusunda sadece bir ailenin tarlasına giden yolun kumlanmasıdır. Trafik yok kapalı olan tarım arazisi yolu yok

Bakmadan Geçme