İPEKYOLU BELEDİYESPOR ZİRVEYE AMBARGO KOYDU

Van 1. Amatör Lig B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren İpekyolu Belediyespor ligin 7'nci haftasında karşılaştığı Tuşba Gençlikspor'u 8-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Rıdvan Can

Van 1'nci Amatör Lig B grubunda oynadığı 7 maçı da kazanan İpekyolu Belediyespor grupta namağlup liderliğini sürdürdü.

Hafta sonu Sanayi sahasında Tuşba Gençlikspor ile karşılaşan ve sahadan 8-0 galip ayrılan İpekyolu Belediyespor puanını 21'e çıkartırken en yakın rakibi Erciş Belediyespor’ın 5 puan önünde 7'nci haftayı namağlup lider tamamladı.

"GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ"

İpekyolu Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri Recep (2) Canercan, (2) Deniz (2) Mertcan (1) ve Kadir (1) kaydetti. Haftayı farklı galibiyetle kapatan İpekyolu Belediyespor şampiyonluk yolunda zirveye ambargo koydu.

"7 MAÇ 7 GALİBİYET"

İpekyolu Belediyespor tecrübeli antrenörü Savaş Çicekay, yönetiminde çıktığı 7 maçta 7 galibiyetle yenilgi yüzü görmedi. 

"YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ"

Maç sonunda futbolcuları tebrik eden İpekyolu  Belediyespor Kulüp Başkanı Birol Duman, “Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bu sene Savaş Çicekay hocamız ile birlikte iyi bir takım oluşturduk. Ligin 7'nci haftasında iyi bir mücadele sonunda farklı skorla haftayı galibiyetle kapattık. Şampiyonluk hedefiyle çıktığımız bu yolda yolumuza yenilgisiz devam ediyoruz. Güzel bir seri yakaladık. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam ederiz. Bizlere her konuda destek olan her türlü fedakarlığı sağlayan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın İhsan Emre Aydın'a teşekkür ediyoruz. Savaş Çicekay hocamızı ve futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi.

"HAFTAYI BAY GEÇECEK"

Tuşba Gençlikspor galibiyetiyle haftayı lider kapatan İpekyolu Belediyespor ligin 8'nci haftasını 'Bay' geçecek.  Takım üç günlük iznin ardından ligin 9'ncu haftasında deplasmanda Erciş Belediyespor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına başlayacak.

Bakmadan Geçme