İpekyolu Belediyespor'da galibiyet sevinci

Van Amatör Lig A Grubunda mücade eden İpekyolu Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Erciş 1 Nisanspor'u 7-1'lik farklı skorla yenerek, ligde iki de iki yaptı.

Rıdvan Can

Pazar günü Erciş İlçe  Stadı’nda oynanan müsabakada Erciş 1 Nisanspor'u 7-1'lik farklı skorla yenen İpekyolu Belediyespor ligde ikinci maçını da kazanarak puanını 6'ya çıkardı. 2022-2023  Türkiye Futbol Federasyonu Van Amatör Lig A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren İpekyolu Belediyespor

tecrübeli antrenör Savaş Çicekay, yönetiminde çıktığı  ilk maçında Başkale Gençlikspor'u 2-1 ikinci maçında ise deplasmanda Erciş 1 Nisanspor'u 7-1 yenerek, haftayı üç puanla kapattı.

Ligin üçüncü haftasında Gevaşspor'u konuk edecek olan İpekyolu Belediyespor bu zorlu müsabakadan da galip ayrılarak, ligde üçte üç yapmayı hedefliyor.

Haftayı Erciş 1 Nisanspor galibiyetiyle kapatan İpekyolu Belediyespor'a deplasmanda galibiyeti getiren golleri Recep (3) Senar (1) Mertcan (1) Metin (1) ve Emrah kaydetti.  Bu galibiyetle puanını 6'ya çıkaran İpekyolu Belediyespor haftaya Gevaşspor'u konuk edecek.

Bakmadan Geçme