TÜRK İNTERNET MEDYASI ÇALIŞTAYI BAŞLADI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Türk İnternet Medyası Birliği (TİMBİR) tarafından 27-28 Eylül tarihlerinde Ankara'da düzenlenen Türk İnternet Medyası Çalıştayı başladı. Çalıştayda Van'ı temsilen gazetemiz personeli TİMBİR Van Kurucu Başkanı Rıdvan Can katılıyor.

Basın Bülteni

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Türk İnternet Medyası Birliği (TİMBİR) tarafından Ankara’da Çalıştay yapılıyor.

Ankamall Alışveriş Merkezi yanındaki CP Ankara Hotel’deki çalıştayda “Türk İnternet Medyası ve RTÜK Uygulamaları” ile “İnternet Haberciliğinde Problemler Ve Çözüm Önerileri” konusu işlenecek.

RTÜK Başkan Yardımcısı Orhan ÖZDEMİR ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar’ın Moderatörlüğünü yaptığı çalıştayda; - İnternet Yayıncılığında Lisanslama ve Yetkilendirme Süreçleri - Medyada Dezenformasyon - İnternet Medyası Basın Etiği ve İtibar -İnternet Medyası Hukuki Sorunlar - İnternet Medyasında Teknik Ve İçerik Geliştirme - İnternet Medyasının yasal altyapı ihtiyacı - Yurt dışında Türk Medyası - İnternet Gazeteciliğinde İçerik Üretimi konuları ele alınarak detaylı bir şekilde tartışmaya sunulacak.

Bakmadan Geçme