Masterler Tatvan'da dostluk maçında buluştu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali açılışına davet edilen Van Masterler takımı ile Tatvan Masterler takımı dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Rıdvan Can

İki şehir arası dostluğun gelişmesi amacıyla Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Masterler Derneği Başkanı Fatih Babür ve Başkan Yardımcısı Burhan Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen ortak organizasyona davet edilen Van Masterler ile Tatvan Masterler takımları Tatvan'da açılışı yapılan 54'ncü Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivalinde dostluk maçında karşı karşıya geldi. Tatvan'da halı sahada oynanan dostluk maçı karşılıklı gollerle 3-3 sona erdi. Müsabakaya Bitlis ve Tatvan’dan fuar için gelen misafirler ve taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Centilmenlik içinde geçen mücadele sonrası iki takım arasındaki dostluklar pekiştirilerek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı.

"GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU"

Etkinlikle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, “Öncelikle bizleri bu güzel etkinliğe davet eden Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'ye, Tatvan Masterler Derneği Başkanı Fatih Babür ve başkan yardımcısı Burhan Özdemir'e misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Herşey çok güzeldi. Keyifli bir maç oldu. İki takım arasında geçen müsabaka centilmenlik havasında geçti. Sonucun önemli olmadığı maçta kazanan dostluk oldu” dedi.

Van Masterler Dernek Başkanı Yardımcısı Metin Sevgin dostluk maçının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

"VAN MASTERLERE TEŞEKKÜRLER"

Tatvan Masterler Derneği Başkanı Fatih Babür ve Başkan Yardımcısı Burhan Özdemir ise yaptıkları ortak açıklamada; “Dostluk ve kardeşliği geliştirmek adına Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz'a Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali açılışında bir dostluk maçı teklif ettik. Sağolsun bizleri kırmayıp geldiler. Misafirimiz oldular. Birlik ve beraberliğimizin en önemli faktörü futbol maçıyla bir gönül köprüsü kurduk. Bizleri kırmadıkları için öncelikle Başkan Zeki Yılmaz başta olmak üzere Van Masterler takımı tüm oyuncularına teşekkür ediyoruz” dediler.

"ZEKİ YILMAZ'A PLAKET"

Dostluk maçı sonrası Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani tarafından etkinliğe katılan Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz'a  teşekkür plaketi verildi.

Yorumlar 2
Mehmet Şerif Duman 05 Temmuz 2022 12:48

Sporun güzelliği burda işte iki il arasındaki kardeşlik vurgusunu bu mastirlar arasında oynanan maçta dahada perçinlesmiş oldu bir Tatvanli footbul sever olarak bu oluşumda emeği geçen herkese teşekkür ederim

Mehmet Şerif Duman 05 Temmuz 2022 12:48

Sporun güzelliği burda işte iki il arasındaki kardeşlik vurgusunu bu mastirlar arasında oynanan maçta dahada perçinlesmiş oldu bir Tatvanli footbul sever olarak bu oluşumda emeği geçen herkese teşekkür ederim

Bakmadan Geçme