Van Federasyonu yarı finalde turnuvaya veda etti

Van Dernekler Federasyonu organizasyonu ile İstanbul Esenyurt'ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen dostluk turnuvasında Van Dernekler Federasyonu yarı finalde Tokat Federasyonuna 4-2 yenilerek, turnuvaya veda etti.

Rıdvan Can

İstanbul Van Dernekler Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasında Van Dernekler Federasyonu ile Tokat Dernekler Federasyonu yarı final müsabakasında karşı karşıya geldi. Esenyurt'ta oynanan yarı final maçında Van Dernekler Federasyonu ile Tokat Dernekler Federasyonu kozlarını paylaştı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta Van Dernekler Federasyonu güçlü rakibi Tokat Dernekler Federasyonuna 4-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

"Vanlılardan maça yoğun ilgi"

Van Dernekler Federasyonu takımını yalnız bırakmayan Van Dernekler Federasyonu Onursal Başkanı ve Vanspor Eski Kulüp Başkanı iş insanı Seyithan İzsiz, Van Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fatih Yağız, Özalp Saray Derneği Onursal Başkanı Ekrem Eralmaç, İstanbul Kara Kobra Taraftar Grubu Başkanı Ergin Barış ve Vanlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği yarı final maçında güzel görüntüler ortaya çıktı.

"Van Federasyon takımını tebrik ediyorum"

Final sonrası gazetemize turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan Van Federasyonu Onursal Başkanı ve Vanspor Eski Kulüp Başkanı İş İnsanı Seyithan İzsiz, “Her yıl geleneksel olarak düzenlenen, bu yılda dostluk ve kardeşlik havasında geçen güzel bir futbol turnuvası yapıldı. Yarı finale yükselme başarısı gösteren Van Federasyonu takımını tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl düzenlenecek turnuvada inşallah şampiyon oluruz. Ayrıca Van’ımızın tek profesyonel takımı Vansporumuz'da inşallah 2022-2023 futbol sezonunda 2'nci ligde şampiyon olmasını diliyorum. Bu vesileyle büyük Vanspor taraftarına ve Van halkına en kalbi muhabbetlerimi gönderiyorum" dedi.

"Güzel bir turnuva oldu"

Van Denekler Federasyonu Başkanı Fatih Yağız, yaptığı açıklamada “Öncelikle turnuvayı şampiyon tamamlayan Tokat Denekler Federasyonu takımını tebrik ediyorum. Turnuva süresince yaşanan güzellikler ve takımlar arasında kurulan dostluk önemliydi. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz dostluk turnuvası bu yıl güzel bir organizasyonla hedefine ulaştı. Bundan sonrada daha farklı ve güzel etkinliklerle devam edecek. Herkesin ayağına sağlık, turnuva boyunca desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Herkese teşekkür ediyorum"

İstanbul Kara Kobra Taraftarlar Grubu Başkanı Başkanı Ergin Barış ise “Turnuvanın başından sonuna kadar içinde olduk ve temsilcimiz Van Dernekler Federasyonu takımını destekledik. İstanbul'da yaşayan Vanlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere maçlara herkes yoğun ilgi gösterdi. Birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan turnuvayı düzenleyen Van Dernekler Federasyonu Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme