Asfalt çalışmaları sürüyor

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt serim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Selimbey ve Şerefiye Mahallesindeki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Vansesi Haber Merkezi

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler imarlı ve yeni açılan yollarda başlattığı asfalt mesaisini hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Selimbey Mahallesi Seyit Ahmet Arvas Sokak'ta 2 bin metrekare asfalt serimi tamamlandı. Şerefiye Mahallesi İnkılap Sokak'ta ise 2 bin 500 m2’lik alanda asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aydın, asfalt serim çalışmalarının yapıldığı mahallelerde incelemelerde bulunarak Fen İşleri Müdürü'nden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Aydın, burada yaptığı açıklamada, “Bu yıl 100 bin metrekare asfalt ihalemizi gerçekleştirdik. Bu kapsamda, ilçemiz sınırları içinde bulunan ve trafik yoğunluğu olan 40 sokağımızı BSK asfalt kaplama ile yeniliyoruz. Bu gün de Selimbey ve Şerefiye Mahallelerimizde bulunan 2 sokağımızda BSK asfalt uygulaması gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları adına ekiplerimiz canla başla çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarımız İpekyolumuza hayırlı olsun. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Kaymakam Aydın incelemeler esnasında karşılaştığı esnaflarla bir süre sohbet ederek yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bakmadan Geçme