Bozkurt: Halkımız partimizi umut olarak görüyor

27-29 Mayıs tarihlerinde Van'da düzenlenen CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayında Gevaş'ı ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 'İnsanlar ekonomi başta olmak üzere her anlamda sıkıntı yaşıyor. Millet artık ülkede net bir şekilde değişim istiyor. Halkımız partimizi umut olarak görüyor. Ülkemizin tüm sorunlarını biliyoruz. Herkese eşit mesafede hizmet edeceğiz' dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde 11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 248 il, ilçe belediye başkanı Van ve ilçelerde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek 2023 yılında yapılacak seçimlerini startını verdi.

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt öncülüğünde Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'i makamında ziyaret eden CHP’li Başkanlar ilçe merkezinde esnafın sorunlarını dinledi.

“Ülkemizin tüm sorunlarını biliyoruz”

Başkan Bozkurt Vanlıların yoğun yaşadığı Esenyurt ilçesine ayrım yapmadan hizmet ettiğini belirterek, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde son yılların en büyük çalıştayını gerçekleştirdik. Ülkenin her karış toprağı partimiz için çok önemlidir. Van’da gerçekleştirdiğimiz Belediye Başkanları Çalıştayında halkımız yoğun ilgi gösterdi. İnsanlar ekonomik başta olmak üzere her anlamda sıkıntı yaşıyor. Millet artık ülkede net bir şekilde değişim istiyor. Halkımız partimizi umut olarak görüyor. Ülkemizin tüm sorunlarını biliyoruz. Allah’ın izniyle iktidara gelir gelmez halkımızın refaha kavuşması için gayret sarf ederek sorunları çözeceğiz. Herkese eşit mesafede hizmet edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanlarını yemekte ağırlayan Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Okan Çiftçi yapılan hizmetlerden dolayı belediye başkanlarına plaket takdim ederek, teşekkür etti. Çiftçi, ayrım yapmadan hizmet yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Bozkurt’un yanı sıra Kırklareli Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker Tamara, Samsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İzmir Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Artvin Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Okan Çiftçi, İlçe Başkanı Musa Baran ve ilçe yönetimi esnaf ziyaretine eşlik etti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme