Vali Balcı Milli Eğitim Müdürlüğünden brifing aldı

Vali Ozan Balcı Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı.

Vansesi Haber Merkezi

Vali Ozan Balcı, Vali Yardımcısı Yavuz Arslan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve ilçe milli eğitim müdürleri tarafından karşılandı. Milli Eğitim Müdürlüğü binası girişinde 2011 yılındaki depremde ve terör olaylarında şehit olan öğretmenlerin panosunu inceleyen Vali Balcı, öğretmenlere rahmet diledi.

Personelle tek tek el sıkışarak tanışan Vali Balcı, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’den ilin eğitim durumu ile ilgili brifing aldı.

Vali Balcı, eğitimin kedisinin birinci önceliği olduğunu söyledi. Eğitim alt yapısının güçlendirilmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade eden Vali Balcı, akademik başarıyı yükseltmek için etüt merkezlerini önemine dikkat çekti.

Vali Balcı, kütüphaneden, kreşlere, ana okullarından ilk okullara, çocukların spor yapacağı alanlara, eğitimin her alanında en iyisini yapmak için yılmadan, yorulmadan eğitim camiası ile birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

Vali Balcı, yaz okullarında yapılması gerekenler hakkında talimatlar vererek yaz okullarının dolu dolu geçmesini istedi.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, milli eğitim müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

 

 

Bakmadan Geçme