İlhan: Kent Estetik Kurulu çalışmalarını açıklasın

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Kasım ayında kurulan Kent Estetik Kurulu'nun 6 aylık çalışmalarını açıklamasını istedi.

Vansesi Haber Merkezi

Van’ın ve ülkenin sorunlarını her hafta düzenlediği basın toplantısıyla gündeme getiren Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, bu hafta Van Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Kurulu’na seslenerek çalışmalarını açıklamasını istedi.

İlhan, “6 ay önce Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Kent Estetik Kurulu oluşturuldu. Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak soruyoruz. Kent Estetik Kurulu 6 aylık süreçte Van için hangi işleri yaptınız? Parklarımızın içini işgal eden barakaların kaldırılması için ne gibi çalışmalar yaptınız? Baharın geldiği vatandaşlarımızın balkonlarına bahçelerini yeşillendirmek için uğraştığı, güzelleştirmek için gayret ettiği bugünlerde Kent Estetik Kurulu olarak çevremizin güzelleştirilmesi için hangi çalışmaları yaptınız? Şehrin sokaklarının kirliliğinin gündem olduğu ilimizde, temiz, nefes alınabilir bir Van için hangi çalışmaları yaptınız? Şehrin birçok yerinde görüntü kirliliği oluşturan baraka, bina, tabelalarının kaldırılması için hangi adımları attınız? Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak Kent Estetik Kurulu’nun bugüne kadar yaptığı  çalışmaları ve önümüzdeki 6 aylık ve 1 yıllık süreçte yapacağı çalışmalar nelerdir kamuoyuyla paylaşmaya davet ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme