VANSPOR'A MORAL YEMEĞİ

Silahtaroğlu Vanspor altyapıdan sorumlu kulüp yöneticisi Özcan Kara, zorlu 1461 Trabzonspor maçı öncesi futbolculara ve teknik heyete iftar yemeği verdi.

Rıdvan Can

TFF 2'nci Lig kırmızı grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor’da teknik heyet ve futbolcular, ligdeki kritik 1461 Trabzonspor maçı öncesi moral yemeğinde buluştu. Silahtaroğlu Vanspor altyapısından sorumlu yönetici Özcan Kara'nın verdiği iftar yemeğine kulüp yöneticilerinden Türkmen Kaya, teknik heyet ve futbolcular katıldı. 

1461 TRABZONSPOR KARŞISINDA HEDEF ÜÇ PUAN

İftar yemeğinde teknik heyet ve futbolcular, kritik maç öncesinde moral depoladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan, Silahtaroğlu Vanspor kulüp yönetim kurulu üyesi Özcan Kara, “Pazar günü saha ve seyircimiz karşısında oynayacağımız bizim açımızdan son derece zorlu ve kritik 1461 Trabzonspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolcularla iftar yemeğinde bir araya gelerek, moral depoladık. 1461 Trabzonspor maçında hedefimiz sahadan 3 puanla ayrılmak. Bizim için çok önemli bir maç öncesinde düzenlenen bu yemek organizasyonu ile birlik ve beraberliğimizi sergiledik. Bizler için büyük bir motive kaynağı oldu. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular arasındaki bu birlik ve beraberliğe taraftarlarımızın da bizi maçta yalnız bırakmayarak destek vermelerini bekliyoruz. Tüm sporseverleri Pazar günü oynanacak 1461 Trabzonspor maçına davet ediyoruz. Taraftarlarımızı da bu kritik haftada takımın yanında olmalılar. Play-off yolunda adeta kader maçında 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme