CADDELER GALERİYE DÖNDÜ

Van'ın en işlek caddeleri Cumhuriyet ve Maraş caddeleri araç satışı yapan galerilere döndü. Vatandaşlar cadde kenarlarında bekletilen satılık ve kiralık ilanlı araçların kaldırılarak sahipleri hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istediler.

Özlem Tekin Alkan

Üzerine sahipleri tarafından satılık ve kiralık yazıları asılan ara sokaklara ve caddelere park edilen araçlar park edildiği yerleri işgal ediyor. Park alanı bulamayan araç sürücüleri esnaftan alışveriş yapmak için aracını park edecek yer bulmakta sıkıntı yaşayan araç sahipleri duruma tepki göstererek söz konusu sorunun çözülmesi gerektiğini belirttiler.

Araçlarını satmaya çalışan onlarca kişi araçlarına satılık yazısı yazdıktan sonra Van’ın en işlek cadde ve sokaklarına park ederek araçlarının satılması için günlerce bekliyor. Günlerce satılık araçların beklediği sokak ve caddeler tam anlamıyla işgal edilirken, vatandaşlar, sokak ve caddelerde park edilen satılık araçlardan dolayı zaman zaman sıkıntılar yaşandıklarını, araç sahipleriyle tartıştıklarını belirterek, caydırıcı cezaların verilmesi gerektiğini söylediler.

“Sokakta araçlarını satmaya çalışanlar hakkında cezai işlem uygulanmalı''

Araç satışlarının oto galerilerinde yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar insanların araçlarını cadde üzerine park ederek trafik akışını engelleyip park sıkıntısı yaşatarak satış yapılmasına müsaade edilmemesi gerektiğini vurgulayarak ''Araçların satışları oto galerilerinde olmalı. Araçlarını cadde ve sokaklara park ederek üzerine satılık, kiralık yazısı yapıştırıp park edenlere yetkililer müsaade etmemeli. Caddeleri, sokakları işgal ederek araçlarını satmaya çalışanlar hakkında cezai işlem uygulanmalı'' dediler.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme