ABDURRAHMAN GAZİ İŞİTME ENGELLİLER ORTAOKULU'NDAN BÜYÜK BAŞARI

Mersin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'nda Van'ı temsil eden Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Ortaokulu, 6 ilin kıyasıya yarıştığı turnuvada Futsal ve masa tenisinde Türkiye şampiyonu olurken, Atletizm branşında 100 metrede dördüncü oldu.

Rıdvan Can

Mersin’de düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları İşitme Engelliler Türkiye Birinciliği müsabakaları sona erdi. Türkiye geneli 142 sporcunun katıldığı yarışmada “Okul Sporları İşitme Engelliler Türkiye Birinciliği” yarışmalarında Atletizm,  Badminton, Basketbol, Futsal, Güreş, Masa Tenisi ve Voleybol müsabakaları tamamlandı.

Mersin Edip Buran Spor Salonunda yapılan yarışmalarda Van’ı temsil eden Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Ortaokulu büyük başarı elde etti.

“Göğsümüzü kabartan sporcularımızı kutluyorum”

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Rıdvan Atabay, “Bu yıl Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’nda Van Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Ortaokulu olarak 8 sporcuyla katıldık. Futsal ve masa tenisi branşında birinci olarak Türkiye şampiyonu olduk. Atletizm branşında 100 metrede dördüncü olduk. Futsal branşında Van Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Ortaokulu, Adana Seyhan İşitme Engelliler Ortaokulu, Ankara Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Ortaokulu, Ankara Yılmaz Balaban İşitme Engelliler Ortaokulu yarıştı. Öğrencilerimiz Futsal branşında birincilik elde ederek Türkiye şampiyonu oldu. Masa tenisinde Van Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Ortaokulu, Eskişehir Ahmet Yesevi İşitme Engelliler Ortaokulu, Malatya Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulu yarıştı. Allah’a şükür bu yarışmada da alnımızın akıyla çıkarak birinci olduk. Atletizm dalında Van Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Ortaokulu, Adana Seyhan İşitme Engelliler Ortaokulu, Malatya Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulu, Ankara Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Ortaokulu, Ankara Yılmaz Balaban İşitme Engelliler Ortaokulu ve İstanbul Tuzla Aydıntepe İşitme Engelliler Ortaokulları katıldı. Atletizm branşında 100 metrede dördüncü olduk. Futsal, masa tenisi ve atletizm branşında göğsümüzü kabartan sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 4
Rıdvan Erdoğan 06 Nisan 2022 09:16

Tebriklerrrr :D

Rıdvan Erdoğan 06 Nisan 2022 09:16

Tebriklerrrr :D

RIDVAN 05 Nisan 2022 22:32

İSMAİL ÖNGEL 05 Nisan 2022 22:23

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu konuda Tebrik ederim Yüce Allah’tan başarılarının devamını diliyorum… 25 yıl bu okulda çalıştım… Bu engeli kardeşimiz için de Sportif faaliyetler de çok yetenekli çocuklar vardır

Bakmadan Geçme