MEŞHUR AĞRILI DÖNERCİ SOFİ VAN'DA HİZMETE AÇILDI

Tarifsiz lezzetleri, kaliteli hizmeti ve damak zevkinize uygun Van'ın markası olma iddiasını taşıyan, Ağrı'nın meşhur yaprak döneri olarak bilinen 'Dönerci Sofi' yeni yüzüyle Van'da hizmet vermeye başladı.

Rıdvan Can - Burhan Ergin

Farklı damak tadıyla Van'ın yeni lezzet noktası Ağrılı Dönerci Sofi, Şükrü Tüncer ve Kadri Görürüm ortaklığında Kazım Karabekir Caddesi Elite World Oteli karşısında vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, Van Fırıncılar Odası Başkanı Sabri Işık ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Uygun fiyatları, kaliteli hizmet anlayışı, et döner, İskender ızgara çeşitleri ve farklı menüsüyle, gıda güvenliğini maksimum seviyede tutarak müşterilerine nezih bir ortamda hizmet vermeye başlayan Ağrılı Dönerci Sofi konseptiyle göz kamaştırıyor.

“Kaliteden asla ödün vermeyeceğiz”

Van'a vizyon katmak istediklerini belirten İşletme sahibi Şükrü Tuncer, "Meşhur Ağrılı Dönerci Sofi ülkemizde adını duyuran bir markadır. Dekoruyla, deneyimli personeliyle, hizmet anlayışıyla, kalitesiyle hijyen kurallarına uyumuyla huzur veren mekânımızla Vanlılara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Kaliteden asla ödün vermeyeceğiz. Güler yüzlü personellerimizle hizmetimizle fark yaratacağımıza inanıyoruz. Müşterilerimize yüzde yüz et, yüzde yüz lezzet garantisi veriyoruz. Zengin menüsüyle damak tadının yanı sıra göze de hitap eden Ağrılı Dönerci Sofi bir markadır. Türkiye'nin farklı illerinde şubeleri bulunmaktadır. Türkiye’nin en yüksek dağı Ağrı Dağı eteklerinde yaylalarında doğal olarak yetişen, şifalı otlarla beslenen sürülerimizin etlerini özel soslarımızla harmanlayarak müşterilerimize eşsiz, kendine has lezzetler sunuyoruz. Menümüzde çorba çeşitlerimizin yanı sıra karışık ızgara, pilav üstü et döner, iskender, salata, sos çeşitleri, çiğköfte, soğuk ve sıcak içecekler bulunuyor. Van'da yapılmayanları yapacağız. Vanlı hemşerilerimize elimizden gelen her türlü hizmetin en iyisini sunacağız. İlimizin istihdamına katkı sunmak için 17 kişi istihdam ediyoruz. Misafirlerimizi mekanımıza bekliyoruz. Her türlü toplantı, doğum günü, nişan, kadınlar günü, evlilik yıldönümü, bayanlara özel günler, basın toplantısı gibi etkinliklerde hizmet verebiliyoruz. Değerli Van halkını Meşhur Ağrılı Dönerci Sofi’ye bekliyoruz. Gelip kalitemizi görmelerini istiyoruz” dedi.

Van TSO Başkanı Necdet Takva beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ağrılı Dönerci Sofi işletme sahipleri Şükrü Tüncer ve Kadri Görürüm'e "İş Yeri Siftah Sertifikası" takdim etti.

İşletme ortakları Şükrü Tüncer ve Kadri Görürüm davetlilere teşekkür etti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme