Hotpoint Ariston Van konsept açıldı

Rıdvan CAN
Avrupa'nın önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, 2013 yılına hızlı bir giriş yaparak Türkiye'deki yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Indesit Company, Van'da ilk "Hotpoint" konsept mağazasının açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Dekor mobilya Hotpaint, consept mağazası sahibi Ömer ve Dündar Türkmenoğlu kardeşler tarafından açılan Hotpaint, consept mağazasında Hotpoint marka ürünlerin satışı gerçekleştirilecek.
Hotpaint Genel Müdürü Turgay Dağ, Avrupa'nın beyaz eşya sektöründe lider kuruluşu Indesit Company'nin Ariston markasının ardından bünyesine kattığı Hotpoint ile yeni bir trend yakaladığını ifade ederek, "Hotpoint'in kendine özgü çizgisi bütün beyaz eşya çeşitlerinde kendisini hissettiriyor. Türkiye'de de, Avrupa'daki mağazalarda satılan en yeni ürünler anında stoklara girip son kullanıcıya ulaştırılıyor. Geniş bir servis ağı ile hizmet sunuluyor. Hotpoint Ariston, 'beyaz eşya şans işidir' diye düşünen tüketicilere, 'beyaz eşya şansa bırakılamayacak kadar kıymetlidir' diyerek yüzde yüz garanti vermektedir. Van'da açmış olduğumuz yeni mağazamızda beyaz eşya çeşitlerinin yanı sıra küçük ev aletleri ile kaliteli markaları yer almaktadır. 2016 yılı sonuna kadar toplamda 2000 mağazaya sahip olmayı ve 5 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefliyoruz. 2013 yılının hem Indesit Company'nin hem de Türkiye'nin geleceği için çok parlak olmasını diliyor, Hotpoint konsept mağazasının Van halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi
Açılış törenine eski Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Vali Yardımcıları Mehmet Yüzer, Atay Uslu, Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, Hotpaint Genel Müdürü Turgay Dağ, İndesit Satış Direktörü Bökehan Şahbaz, Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Tedaş İl Müdürü Murat Taş, Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Irak, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan, Van Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Faruk Alpaslan, Ekonomide Değişim Hareketi Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, mağaza sahipleri Ömer ve Dündar Türkmenoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. 
Yapılan konuşmalarının ardından Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın okuduğu dua sonrası kesilen kurdele ile mağaza açılışı yapıldı.

 

Bakmadan Geçme