SOLMAZ'DAN VAN GÖLÜSPOR'A DESTEK ZİYARETİ

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Van Gölüspor'un antrenmanını izleyen Tüm Spor Adamları Derneği Van Şube Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Sacit Solmaz, takıma tatlı ikramında bulundu.

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Gölüspor hafta sonu Van derbisinde Van Yolspor'u konuk edecek. Zorlu maç hazırlıklarını teknik direktör Yavuz Oruç, yardımcı antrenör Ferhat Yıldırımçakar ve Ayhan Erçiçek yönetiminde aralıksız sürdürüyor.

İpekyolu İlçe Stadında yapılan antrenmanı izleyen (TÜMSAD) Tüm Spor Adamları Derneği Van Şube Başkanı ve Genel Başkan yardımcısı Sacit Solmaz'ı Van Gölüspor teknik direktörü Yavuz Oruç, sportif direktör Kadir Tunçdemir, takım kaptanı Ali Kurt ve futbolcular karşıladı.

Kritik maç öncesi Van Gölüspor'un gece antrenmanını izledikten sonra gazetemize açıklamalarda bulunan Solmaz, “Bölgesel Amatör ligde ilimizi başarıyla temsil eden Van Gölüspor takımını ve teknik heyetini ziyaret ederek,  antrenmanı izleme imkanımız oldu. Zor şartlarda mücadele ediyorlar. Bizlerde TÜMSAD Derneği Van Şube Başkanlığı olarak, soğuk havaya rağmen çalışmalarına aralıksız devam eden futbolcu ve teknik heyete baklava ikram ederek, Pazar günkü zorlu maç öncesi başarılar diledik. Van Gölüspor içinde bulunduğu zorluğa rağmen ilimizi başarıyla temsil ediyor. Van Gölüspor’un gelecekte ilimizi daha üst liglerde en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Kendilerine ligde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Oruç: Sacit Solmaz'a teşekkür ederiz

Van Gölüspor teknik direktörü Yavuz Oruç, ziyaretten dolayı Sacit Solmaz'a teşekkür ederek, "Takımımızı ziyareti bizleri kulüp olarak mutlu etti. Biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Van’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme