Mahkeme ne zaman sonuçlanacak?

HALKIN SESİ

Esnaflar,  Tüccarlar,  Sanayiciler,  İşçiler, Memurlar, Amirler, Köylüler,  Çiftçiler, İşsizler,  Kadınlar, Çocuklar, Öğrenciler, Öğretmenler,  Şoförler,  Yolcular, Hastalar,  Doktorlar,  Sporcular.  Sinirlenenler, Gerilenler. Sorunu olanlar,  Derdine derman arayanlar, Sesimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yetkililere seslenmek isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler.  Burası Sizin Köşeniz. Arayın yazalım,  Anlatın duyuralım. 
Yöneten: İlhan SİYAHTAŞ  İletişim: 05064790559
facebook: vansesi gazetesi
Tiwitter: VANSESIGAZETESI
 
Mahkeme ne zaman sonuçlanacak?
 
Köşeme çok farklı konularda şikayetler geliyor. Bende değerli okurlarımıza, vatandaşlarımıza, kurumlarımıza ses olmak üzere gelen dilekleri, şikayetleri köşemde yayınlıyorum. Van' da yaşadığımız iki büyük depremin ardından yapılan hasar tespit çalışmalarından sonra bazı binalar mahkemelik durumda. Mahkeme süreci 1 yıldır sürüyor.
Bu durumdan rahatsız olan bir okuyucumuz şöyle dedi: " Bölge Idare Mahkemesine açtığımız hasar tesbit davaları 1 yıldır  sonuçlanmadı. Mahkeme neden bu kadar uzun sürüyor anlamış değiliz. İddilara göre bilirkişi bulunmadığı söyleniyor. Bu ne derece doğru onu da bilmiyoruz. Sadece evimizin durumu ne olacak diye bekliyoruz. Şaşırdık kaldık, ne yapacağımızı bilemiyoruz. Mahkeme tarafından bizleri aydınlatacak bir açıklama yapılmasını istiyoruz."
 
 
 

Bakmadan Geçme