Başkan Adayı Toprak'ın ziyaretleri sürüyor

Van Marangozlar, Keresteciler ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Necmettin Toprak, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Vansesi Haber Merkezi

17 Şubat Perşembe günü yapılacak Van Marangozlar, Keresteciler ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar odası seçimleri öncesi başkan adaylarından Necmettin Toprak ekibiyle birlikte esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları noktasında bilgilendirmelerde bulunan, Van Marangozlar, Keresteciler ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Necmettin Toprak, esnaflarımız gittiğimiz her yerde bizlere ilgi ve alakayı eksik etmiyorlar. Bizler değişim ve yenilik diyerek esnaflarımızdan aldığımız güçle bu yola çıktık. Onlardan aldığımız destek ile güzel projeler ve çalışmalar hazırladık. Bizler makam için değil hizmet için yola çıktık. Onların dertlerini sorunlarını ve önerilerini dinledik. Bugüne kadar mevcut yönetim tarafından yapılması gereken hizmetlerin yapılmadığı konusunda esnafımızın serzenişlerine tanık olduk. Esnafımızın özellikle kredi destekleri noktasında yaşadıkları sorunların yoğun olduğunu gördük. İnşallah bunların hepsini seçimi kazandığımızda ele alacağımızı, esnaf odaklı bir odanın daha iyi bir hizmet vereceğini ve yapılacak olan istişarelerle her sorunun altından el birliği ile kalkacağımızı anlattık dedi.

Bakmadan Geçme