KANDAŞOĞLU: VAN'DA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI YURTİÇİ TEMSİLCİLİĞİ AÇILMALI

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Başkanı Zahir Kandaşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek, Van'da Dışişleri Bakanlığı Yurtiçi Temsilciliği açılması için destek istedi.

Vansesi Haber Merkezi

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek Van için destek istedi.

“Van'a ciddi bir hareketlilik getirilmeli”

Dışişleri Bakanlığı'nın Van'da yurtiçi temsilciliği açılması için Yılmaz ile görüştüğünü belirten Kandaşoğlu, “Dışişleri Bakanlığı'nın Van'da yurtiçi temsilciliği açması için Başbakan Yardımcılığı ve Bakanlık yapmış TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı makamında ziyaret ettim.  Doğu Anadolu'nun en büyük ili olan ve sınırda bulunan Van, Dışişleri Bakanlığı Yurtiçi Temsilciliğini fazlasıyla hak ediyor. Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası olarak kararlıyız. Van'a ciddi bir hareketlilik getirmeli ve yatırımcı çekmek için güvenli bir ortam sağlamalıyız. İstanbul, İzmir, Antalya, Gaziantep, Hatay, Edirne ve Diyarbakır'da bulunan Dışişleri Bakanlığı Yurtiçi Temsilciliğinin kesinlikle Van'da da açılması lazım. Konuyu geçmişte AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yapmış Cevdet Yılmaz ile görüştüm. Yılmaz konuyu ilgili makamlarla görüşeceğini ve en kısa zamanda bilgi vereceğini söyledi. Yılmaz'a ilgilerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme