VAN GÖLÜSPOR KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR

Van Gölüspor ligin 4'ncü haftasında konuk ettiği Şırnak İdmanyurduspor ile golsüz berabere kaldı.

Rıdvan Can

Ligin en güçlü kadrosuyla başa baş mücadele eden Van Gölüspor güçlü rakibi karşısında ortaya koyduğu  baskılı futboluyla galibiyeti kaçıran taraf olurken, her iki takım kalecileri performanslarıyla maça damga vurdu. 

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 2'nci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Gölüspor ligin güçlü ekiplerinden Şırnak İdmanyurduspor’u konuk etti.

Van Gölüspor ilk yarıda Senar Kurt, Rıdvan Sezer ve Murat Kurnaz ile bulduğu yüzde yüzlük gol pozisyonlarından yararlanamadı. İkinci yarıya iyi başlayan Van Gölüspor ilk yarıda olduğu gibi peş peşe bulduğu önemli gol pozisyonlarından faydalanmayarak, galibiyeti kaçıran taraf olurken, teknik heyet ve futbolcular sahadan üzüntüyle ayrıldı.

"Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz"

Maçın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Van Gölüspor teknik direktörü Yavuz Oruç, “Öncelikle galibiyeti kaçırdığımız için çok üzgünüz, bu maçın sonucu beraberlik olmamalıydı. Ligin iddialı ve en çok para harcayarak güçlü futbolcu kadrosundan oluşan bir takıma karşı başa baş mücadele ettik. İlk yarının son bölümünde yakalamış olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık haftayı galibiyetle kapatırdık. Sağlık olsun bu müsabakada güçlü rakibiyle dişe diş mücadele eden tüm futbolcularımı yürekten kutluyorum" dedi.

Bakmadan Geçme