VANSPOR KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İSTİYOR

Son haftalarda kötü performansıyla puan kayıpları yaşayan Silahtaroğlu Vanspor, Etimesgut Belediyespor'dan puan veya puanlar kazanarak çıkış yapmak istiyor.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig 14. hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak. Yarın saat 13:00’da Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadında Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak olan Silahtaroğlu Vanspor, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz ligde 13 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 24 puanla altıncı sırada yer alırken, rakip Etimesgut Belediyespor ise 13 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle 18 puanla on ikinci sırada bulunuyor.

Yarın saat 13:00’da oynanacak müsabakayı Eren Gökmen, Muhammet Oğuzhan Öztaş, Haydar Avcı ve Taner Tuncer hakem dörtlüsü yönetecek.

MUHTEMEL 11’LER

Silahtaroğlu Vanspor Saffet İşler teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, İlyas Sekiz, İsmet Kavuştu, Yakup Demir, Barış Gök, Selim Kayacı, Fatih Somuncu, Oktay Aydin, Emrah Tacir, Sedat Komi ve Hamza Küçükköylüonbiriyle çıkması bekleniyor.

Etimesgut Belediyespor ise Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Emre Selen, Özkan Taştemur, İsmail Güner, Berk Akgönül, Ahmet Karadayı, Emre Gündoğdu, Göksu Türkdoğan, Sezer Özmen, Cevat Kuy, Turan Yılmaz ve Erdi Zengin onbiriyle çıkması bekleniyor.

ANKARA’DAKİ VANLILARA ÇAĞRI

Vanspor'un fanatik taraftarlarından Gölkentliler Taraftarlar Derneği Başkanı Nevzat Aslan, Ankara’daki Vanlılara çağrı yaparak, “Geçtiğimiz hafta sahamızda Bodrumspor’a 3-1 yenilmemiz hepimizi derinden üzmüştür. Şuan takımımızda kötü giden bir gidişat var. Buna dur demek için hepimiz Vanspor’umuzu sahiplenmeliyiz. İç sahada ve dış sahada yalnız bırakmayarak desteğimizi sürdürmeliyiz. Cumartesi günü saat 13:00’da Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacağımız önemli maçta Ankara’daki Vanlı hemşehrilerimiz takımımızı yalnız bırakmasın. Herkes stada gelerek gereken desteği vermelidir. Takımımızdaki kötü gidişata dur demek için hepimizin birlik içinde hareket etmesi gerekmektedir. Vanspor için kenetlenmeliyiz. Ayrıca ilimizde imkanı olan vatandaşlarımız da Ankara’ya giderek Vanspor’umuzu yalnız bırakmamalıdır. İnşallah Etimesgut Belediyespor karşısında 3 puan alarak sahadan galip ayrılırız” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme