Hill's Marka Kedi Maması Kampanyalı Fiyatlarla Zoo.com.tr 'de!

Evcil dostunuz için mama alacağınız zaman dikkat etmeniz gereken pek çok farklı nokta vardır.

Kedinizin yaşından kilosuna, sağlık sorunlarından o anki rahatsızlıklarına kadar her etken kedi mamasının seçimi sırasında göz önünde bulundurulabilir. Kedilerin damak tadına dahi kedi maması alınacağı zaman dikkat etmek önemlidir.

Kedinizin Beslenme Gereksinimini Karşılayan Mamalar Tercih Edin

Günlük aktiflikten sağlık problemlerine kadar her anlamda gerekli olan içeriklerin tüketilmesi şarttır. Kedilerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi ve yeterli gelişimi doğru şekilde gösterebilmesi için mutlaka beslenme ihtiyacına uygun kedi maması tüketmesi gerekir. Bunu sağlamak için de yeterli ve dengeli mama içeriklerine sahip olan markaları seçmek önemlidir.

Farklı mamaların içeriklerine dikkat ederek doğru mamanın satın alınması mümkündür. Karbonhidrat, yağ, protein içeriklerinin oranlarına ve vitamin dengelerine dikkat etmek; kedinizin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için uygun mamayı bulmanızı sağlayabilecektir. Kaliteli ürünler kullanılarak hazırlanan kedi mamaları da kedilerin damak tadına hitap ediyorsa keyifle tüketilen sağlıklı bir öğün sunmak mümkün olabilecektir.

Kaliteli Markaların Ürünlerini Satın Alın

Bilindik markalar genellikle kediler için sağlıklı ve dengeli ürünler üretmektedir. Ayrıca kullanılan ürünlerin kalitesi de mamanın markasına göre değişiklik göstermektedir. Özellikle de konserve mamaların kaliteli içeriğe sahip olması, kedilerin yeterli proteini doğal şekilde giderebilmesini sağlayacaktır.

Hill’s markası, kedi mamaları içerisinde en sık tercih edilen markalardan biridir. Farklı ihtiyaçlara yönelik içeriklere sahip olan bu marka kedilerin damak tadına ve genel ihtiyaçlarına uygun mamaları ürettiği için kedilerin sağlığını destekler ve onların keyifli şekilde mama tüketimine yardımcı olur.

Farklı içeriklere sahip olan bir diğer marka da Pro Plan markasıdır. Kedilerin hastalıklarına, özel ihtiyaçlarına ve genel sağlık durumlarına yönelik şekilde farklı bileşenleri bir araya getiren bu marka; kedileri anlar ve kedilerin tam da ihtiyaçlarına yönelik şekilde hareket eder.

Reflex markası da bilinen ve kaliteli içeriğe sahip olan bir diğer kedi maması markasıdır ve kedilerin her ihtiyacına yönelik şekilde içerik sunan Reflex; farklı içerikleri ile kedilerin damak zevkine hitap etmek için özel olarak formüle edilir. İçeriğinde yer alan pek çok ürün de kedilerin sağlığını destekleyerek gelişimlerine katkı sağlar.

Kedi Maması Çeşitlerini Tanıyın

Farklı çeşitleri ile kedilerin beslenme düzeni içerisinde çeşitlilik yaratan mamalar ayrıca farklı formlarda olabilir. Konserve kedi maması, kuru mama, ödül maması gibi pek çok farklı çeşidi ile bilinen kedi mamalarının her biri aslında kedilerin beslenme rutinleri içerisinde farklı zamanlarda yer almalıdır. Tek tip beslenmek genellikle kedilerin sindirim problemi yaşamasına neden olabilmektedir. Bundan dolayı farklı çeşitleri tanımak ve bu ürünleri zaman zaman tercih etmek gerekmektedir.

Ödül mamaları özellikle de eğitimler sırasında tercih edilebilir ancak kedinizin keyiflenmesi için de bir ödül maması yeterli olacaktır. Konserve mamalar da yoğun protein içeriği ile bilinir ve kedilerin kaliteli protein tüketimini desteklemektedir. Ayrıca kuru mamaların içeriğinde pek çok ürün yer aldığı için günlük şekilde kuru mama tüketimi önerilir. Vitamin, mineral, protein ve karbonhidrat dengesine sahip olan bir kuru mama ile ana öğünlerin tamamlanması mümkündür.

Siz de en iyi Hill’s kedi mamaları için online Pet shop mağazası ZOO’yu tercih edebilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme