VAN GÖLÜ SPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Gölü Spor ligin ikinci haftasında evinde Güroymakspor'u 2-1 yenerek, haftayı üç puanla kapattı.

Rıdvan Can

İpekyolu İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadele ev sahibi Van Gölü Spor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Van Gölüspor'un gollerini 20. dakikada Rıdvan Sezer ve 41. dakikada Mert Can kaydetti.

İlk yarı temsilcimiz Van Gölüspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarı Güroymakspor’un vuruşuyla başladı. 55. dakikada Güroymakspor bulduğu golle skoru 2-1'e getirdi.  Maçın kalan bölümde iki takımın karşılıklı atakları sonucu değiştirmeyince ev sahibi Van Gölüspor maçı 2-1 kazanarak, puanını 4’e çıkardı. 

Maça yoğun ilgi vardı

Maçı 200'e yakın taraftar izledi. Maçı izleyenler arasında HDP Eş Başkanları Handan Karakoyun, Fikret Doğan,  HDP Milletvekili Muazzez Orhan ve Tuşba Belediyesi Eski Başkanı Yılmaz Berk, Tüm Spor Adamları Genel Başkan Yardımcısı Sacit Solmaz, Van Masterler Başkanı Zeki Yılmaz ve Masterler oyuncuları ve spor camiası Van Gölüspor'u yalnız bırakmadı.

"GALİP GELDİK MUTLUYUZ"

Maç sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Van Gölü Spor Kulüp Başkanı Yakup Akanöz, “BAL Ligi'nde ikinci haftayı güzel bir galibiyetle geride bıraktık. Ligin güçlü ekiplerinden Güroymakspor karşısında iyi futbolla galip geldiğimiz için mutluyuz. Öncelikle Güroymakspor karşısında alınan galibiyette emeği olan ve bizleri destekleyen taraftarlarımız başta olmak üzere teknik heyet ve oyuncularıma teşekkür ederim. Maddi ve manevi destek sunan Vanlı iş adamlarına, esnaflarımıza ve Van bürokrasisine bizleri maçlarımızda yalnız bırakmayan Vansesi Gazetesi’ne şükranlarımı sunuyorum. El bebek gül bebek büyütüp bal ligine kadar bu takımı yükselten eski yöneticilerimize teşekkür ederim. Van Gölü Sportif Faaliyetler Futbol Kulübü yönetimi olarak, bu sosyal projenin bir parçası olmaktan kıvanç duyuyoruz. Amacımız Van'da alternatif bir takım olmak ve tamamıyla öz gücümüzle spora katkı sunmak istiyoruz. Vanlı gençlerin enerjilerini ve algılarını sportif faaliyetlere yönlendirecek bir kurumsallaşma yaratmak istiyoruz. Sporun endüstri haline geldiği bu yıllarda kendi sporcularımızıyetiştirip Türk futboluna kazandırarak, bir sistem oluşturmak istiyoruz. Bunlar bir anda olmayacaktır zaman ve sabır gösterilirse iyi noktalara geleceğimizi düşünüyoruz. Bunu sadece yönetim olarak biz yapamayız tüm Van'dan destek alacağız. Halkımızın desteği bizi özlenen günlere ulaştıracaktır. Siyahın ve Kırmızı’nın gerçek sahibi olarak bizleri güzel günler bekliyor güneşli günler bekliyor" dedi.

Bakmadan Geçme