ZÜBEYDE HANIM CADDESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesinin 'Prestij Cadde Projesi' kapsamında yenilediği Zübeyde Hanım Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Vansesi Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin ana arterlerinde başlatılan değişim-dönüşüm çalışmaları bir bir tamamlanıyor. Bu kapsamda Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından baştan aşağı yenilenen kentin önemli caddelerinden Zübeyde Hanım Caddesi’nde asfalt serimi yapılıyor.

CADDE BOYUNCA ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINDI

İkinisan ve İskele Caddeleri arasındaki 1.5 kilometrelik Zübeyde Hanım Caddesi’nde çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Yeni kaldırımları ve dekoratif ışıklandırmalarıyla modern bir cadde kimliğine bürünen Zübeyde Hanım Caddesi’nde mevcut elektrik hatları kaldırım altına alınırken alt yapı, yağmur suyu drenaj hattı, engelli yürüme bandı, yol, kaldırım, orta refüj ve dekoratif aydınlatmalar çalışmaları da tamamlandı. Yapılan asfalt seriminin ardından caddedeki çalışmalar yapılacak yol çizgi ve peyzaj çalışmasıyla son bulacak.

Van Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Caddesi ile birlikte ‘Prestij Cadde Projeleri’ kapsamında kentin en önemli 7 caddesini yenilemiş oldu.

 

 

Bakmadan Geçme