VAN CLUP MASTERLER TAKIMI ÜÇÜNCÜ OLDU

Yeni kurulan Van Clup Masterler takımı katıldığı iki ayrı turnuvada Ağrı'da birinci, Antalya'da düzenlenen Cumhuriyet Kupası Turnuvası'nda üçüncü oldu.

Rıdvan Can

Fevzi Dargın Başkanlığı’nda, Yavuz Sağdinç, Memet Tuğrul, Nihat Eker, Necat Faydalı ve Okan Tandırcı’nın yönetim kurulu üyeliğini üstlendiği, Van Clup Masterler takımı Ağrı'da katıldığı 4'lü futbol turnuvasında birincilik, 27-31 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ve 12 takımın mücadele ettiği Masterler Turnuvasında üçüncü oldu.

Antalya Side Kamelya Clap Otel Tesislerinde gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Turnuvasında A grubunda yer alan Van Club Masterler takımı oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Yarı finalde Golden Masterlar ile karşılaşan Van Clup Masterler takımı rakibine 2-1 yenilerek, turnuvayı üçüncü tamamlarken, turnuva şampiyonu Golden Masterler oldu.

Van Clup Masterler takımı kaptanı Nihat Eker,  yaptığı açıklamada; Van Clup Masterler takımı olarak ilk Ağrı'da gerçekleşen 4 takımın mücadele ettiği turnuvaya katıldıklarını ve turnuvada birinci olduklarını belirterek, 27-31 Ekim tarihlerinde ise Antalya'da düzenlenen Masterler turnuvasına katıldıklarını söyledi.

Van'da farklı amatör kulüplerde ve profesyonel takımlarda futbol oynamış futbol emekçilerinden oluşan yeni bir Masterler takımı kurduklarını kaydeden Eker, “Antalya'da düzenlenen turnuvaya toplam 12 takım katıldı. Bizimde ilk kez katıldığımız bu turnuva takımımız açısından her yönden başarılı geçmiştir.  Yarı finalde 2-1 kaybederek,  turnuvayı üçüncü olarak tamamladık. Turnuvada her türlü özveriyi gösteren başta hocamız ve Van Clup Masterler takımı oyuncusu Turan Aktürk, olmak üzere tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme