Elite World Hotel çocukları sevindirdi

Elite World Hotel ve Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı iş birliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında çocukları mutlu etmek için özel etkinlik düzenledi. Van Elite World Hotel ev sahipliğinde gerçekleştirilen özel kutlamada Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, sivil toplum kuruluşları, gönüllüler tarafından 7-10 yaş arası çocuklara bisiklet hediye edildi.

Rıdvan Can

Neoklasik mimari ve saray mimarisinin ahenkli buluşmasıyla dekore edilen Van Elite World Hotel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Elite World Hotel ve Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı iş birliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gönül Köprüsü Projesi kapsamında çocukları mutlu etmek için özel bir etkinlik düzenlendi.

Aksoy: Çocuklarımızı mutlu etmek istedik

Etkinlikte konuşan Van Elite World Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy “Cumhuriyetimizin ilanı ulusumuz için çok önemli bir dönüm noktasıydı.  Biz de bu özel günde cumhuriyetimizin ve ülkemizin geleceği çocuklarımızı mutlu etmek istedik. Bu nedenle onların yüzünü güldürmek için valiliğimiz, büyük şehir belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte bu özel etkinliği düzenledik. Biz de otel olarak bu özel organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Biçek: Minik yüreklere dokunmak istedik

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek “Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkalığımız ve Van Elit World Otel işbirliğiyle düzenlemiş olduğumuz Gönül Köprüsü Projemize ev sahipliği yapıp destek veren Van Elit World Otel'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bugünden sonrada düzenli bir şekilde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz Gönül Köprüsü Projemizde amacımız çocuklarımızı mutlu etmek ve gözlerindeki sevinci, ışıltıyı görebilmektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı her koşulda desteklemek moral ve motivasyonlarını arttırmak onları kazanabilmek bizim öncelikli görevimizdir. Çünkü bir çocuğu kazanmak yarınları kazanmak demektir. Bu sebeple programımıza katkı sağlayan siz gönül dostlarımız ile çocuklarımız arasında kuracağımız gönül köprüsü ile minik yüreklere dokunmak istedik ve Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünde programımızı gerçekleştirmenin anlamlı olacağını düşündük. Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü kutluyor, projemize desteklerinden dolayı Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimize, saygıdeğer hanımefendiye ve siz değerli protokolümüze teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

“Bulunduğumuz yerlerde yarın çocuklar yer alacak”

Vali Mehmet Emin Bilmez ise “Van Elite World Hotel ve Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı güzel bir etkinliğe imza attı. Ben hem kendilerine hem de projeye destek veren hayırseverlerimize ve projeye öncülük eden annelere, babalara teşekkür ediyorum. Herşey çocuklar içindir. Bu ülkenin geleceği çocuklardır. Bugün bizim bulunduğumuz yerlerde yarın çocuklar yer alacak. Birlikte yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti inşallah daha güçlü, daha diri, daha birlik içinde olan bir ülke olacak. Biz bizden öncekilerden devraldığımız bayrağı çocuklarımıza devredeceğiz. Onun için sizlerin kendisiyle, ailesiyle, memleketiyle, milletiyle, devletiyle barışık olması lazım. Dünyaya umutla bakan kendine güvenen insanlar olmanızı istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir ve bu devleti oluşturan millet de güçlü bir milletir. Doğulusuyla, batılısıyla değişik etnik kökenlere mensup olabilir. İşte bu ülkede yaşayan herkese biz Türk milleti diyoruz ve inanıyoruz ki bu bayrağın altında yaşayan herkesin çevremizde gıpta edilecek kişiler olacağını biliyoruz. Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bunu bu Cumhuriyeti bizim gençlere emanet etmiştir. Cumhuriyeti çağdaş uygarlık düzeyine çocuklarımız taşıyacak. Bugün çocuksunuz yarın büyüyüp serpileceksiniz. Biz çocuklarımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Biz sizinle gurur duyuyoruz. En kötü gününüz bunun gibi olsun. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Etile World Hotel’de düzenlenen programa Vali Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez, İl jandarma Komutanı Tümgeneral Hüseyin Bekmez, Van Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van Elite Word Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Esin Erçetin, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, aileler, çocuklar ve çok sayıda davetli katıldı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme