VANSPOR'UN GRUBUNA BAKIŞ

Ligin 10. haftasında karşı karşıya gelecek Silahtaroğlu Vanspor, Bayburt Özel İdarespor maçı TRT Kurdi'den naklen yayınlanacak.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 9 maç Pazar günü, 1 maç pazartesi günü oynanacak. Geçtiğimiz hafta Sivas Belediyespor’a 3-0 yenilerek liderliği kaptıran Silahtaroğlu Vanspor bu hafta Bayburt Özel İdarespor’adeplasmanda konuk oluyor. Pazar günü saat 14:00’da Bayburt Genç Osman Stadında oynanacak karşılaşma TRT Kurdi’den naklen yayınlanacak.

“KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik direktörü Saffet İşler, kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, “Geçtiğimiz hafta sahamızda Sivas Belediyespor’a 3-0 yenilerek liderliği kaptırmamız elbette takımda üzüntü yarattı. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yenerek tur atlamamız bir nebze olsun üzüntümüzü giderdi. Futbolda yenmek de var, yenilmek de var. Biz tüm maçlara 3 puan parolasıyla çıktık ama bazen sonuç istediğimiz gibi olmuyor. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Bayburt Özel İdarespor maçından3 puanı alıp galip dönmek istiyoruz. Şuan takımda herşeyyolunda, Bayburt Özel İdarespor maçı hazırlıklarımızı tamamladık. Allah’ın izniyle kazanmak için sahaya çıkacağız. Mutlak hedefimiz 3 puanla şehrimize dönmek, takım olarak galibiyete kilitlendik” dedi.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL ONBİRLERİ BÖYLE OLMASI BEKLENİYOR

Silahtaroğlu Vanspor, karşılaşmaya muhtemelen Aydın Bağ, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Yakup Demir, İsmet Kavuştu, Barış Gök, Fatih Somuncu, Oktay Aydin, Emrah Tacir, Güney Tutcuoğlu, Kubilay Akyüz ve Hamza Küçükköylüonbiriyle başlaması bekleniyor.

Bayburt Özel İdarespor ise Zülküf Özer, Ömer İnan, Sefa Narin, Onur Kolay, İlken Sayan, İbrahim Alan, Mehmet Taşçı, Uğur Aygören, Yunus Emre Yalçın, Uğur Mustafa Türk ve Ömer Esenkayaonbiriyle başlaması bekleniyor.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Silahtaroğlu Vanspor, Bayburt Özel İdarespor karşılaşmasını Barkın Kara, Erdi Abdulmecit Sayar, Onur Gülter ve Emre Korkmaz hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR

Grupta oynanacak diğer maçlarda 21 puanla liderlik koltuğuna oturan Sivas Belediyesporsahasında 14 puanla 10. sırada bulunan Somaspor’u konuk ederken, 19 puanla üçüncü sırada yer alan Hekimoğlu Trabzonspor deplasmanda 12 puanla 12. sırada bulunan Serik Beediyespor ile karşılaşacak.

18 puanla dördüncü sırada bulunan Çorumspordeplasmanda 14 puanla 11. sırada yer alan Etimesgut Belediyespor’a konuk olurken, 18 puanla beşinci sırada bulunan Ankarasporligde henüz puanı bulunmayan Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak.

17 puanla 6. Sırada bulunan Sakaryasporsahasında 4 puanla 18. sırada yer alan Niğde Anadoluspor’u konuk ederken, Sarıyerspor sahasında Bodrumspor ile karşılaşacak.

Turgutluspor evinde İnegölspor’u konuk ederken, Ergene Velimeşespor, Adıyamanspor’uağırlayacak. Diyarbekırsporevinde AfjetAfyonspor ile karşılaşacak.

Sakaryaspor, Niğde Anadoluspor karşılaşması Pazartesi günü oynayacak. Bu maçın dışındaki tüm karşılaşmalar Pazar günü oynanacak.

 

Bakmadan Geçme