DÜLGER'DEN MAÇA DAVET ÇAĞRISI

Vanspor'un fanatik taraftarlarından Grup Kara Kobralar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Sivas Belediyespor maçı öncesi maça davet çağrısı yaptı.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olarak yoluna devam eden Silahtaroğlu Vanspor yarın saat 14:00’da Sivas Belediyespor’u konuk ediyor. Maç öncesi Vanspor taraftarlarına çağrıda bulunan Grup Kara Kobralar Derneği Başkanı Ercan Dülger,herkesin stattaki yerini alarak takımı yalnız bırakmaması gerektiğini belirtti.

Takıma destek verilmesi gerektiğini kaydeden Dülger, “Vanspor'umuz lige çok iyi başlayarak 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Bu hafta 18 puanla ikinci sırada bulunan Sivas Belediyespor’u ağırlıyoruz. İki namağlup takımın mücadele edeceği maçta Vanspor’umuzu yalnız bırakmayarak gereken desteğimizi verelim. Vanspor için bu kader maçı niteliğindedir. Bundan sonra çok zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Vanspor’un her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı var. Bu güzel gidişatın devam etmesi için bu maçta herkes stattaki yerini alsın. Takımımızın 1. Lige yükselmesi için herkesi birlik, beraberlik ve desteğe davet ediyorum. Gün, Vanspor'a destek çıkma günüdür" dedi.

DEV MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Van Atatürk Şehir Stadyumunda saat 14:00’da başlayacak karşılaşmayı; Yakup Özhan, Anıl Küçükkaraca, Sinan Bilen ve Aykut Sergin hakem dörtlüsü yönetecek.

 

Bakmadan Geçme