Başkan Özmekik'ten Turgay Karatekin'e plaket

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Vanlı teknik direktör Turgay Karatekin'e plaket verdi.

Rıdvan Can

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Van'a gelen Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, birçok farklı spor branşlarında çalışmalarını sürdüren 1974 Vanspor Kulübü Badminton Antrenörü Erhan Ezgi, milli takım antrenörü il temsilcisi Atilla Enterili ve 1974 Vanspor Kulübü kurucusu Turgay Karatekin'e nezaket ziyaretinde bulundu.

“Turgay Karatekin’i kutluyorum”

Başkan Özmekik, Karatekin'in Van'da yaptığı sportif başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Turgay Karatekin kısıtlı imkanlarla hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan 1974 Vanspor Kulübü’nü kurarak sportif anlamda güzel çalışmalara imza attı Van’ın gençlerine sahip çıkarak spora yönlendiren 1974 Vanspor Kulübü’ne desteğimiz sürecek. Turgay hoca gönüllü antrenörlerle birlikte birçok spor dalında faaliyetlere imza atarak örnek çalışmalar yapmıştır. Kendisini kutluyorum” dedi.

"Başkan Özmekik'e teşekkür ederim"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 1974 Vanspor Kulübü kurucusu teknik direktör Turgay Karatekin, “Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik'in ilimize yapmış olduğu bu anlamlı ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Badminton kulübümüzü 1974 Vanspor kulübümüzün bünyesine kattık. Bizler spor adamları olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, bundan sonraki süreçte de olmaya devam edeceğiz. Gençlere ve gençliğe önem veren Başkan Özmekik'e ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme