VAN MASTERLER TAKIMI GEVAŞSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Katılacağı uluslararası Masterler futbol turnuvası öncesi hazırlık maçlarıyla turnuvaya hazırlanan Van Masterler ikinci hazırlık maçını Gevaşspor ile yaptı.

Rıdvan Can

Van Masterler Derneği Antalya’da düzenlenecek Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Geceleri koşu ve kondisyon çalışmaları yaparak hafta sonları ise hazırlık maçlarıyla güç depoluyor.

Geçen hafta Silahtaroğlu Vanspor U19 takımıyla yaptığı hazırlık maçı sonrası hafta sonu Gevaşspor ile Gevaş İlçe stadında karşı karşıya geldi.

İlk yarısı Gevaşspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında Van Masterler güçlü rakibiyle 4-4 berabere kaldı.

"İyi hazırlanıyoruz"

Hazırlık dönemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Van Masterler Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, öncelikle bizleri Gevaş İlçemize davet eden Gevaşspor antrenörü ve aynı zamanda üyemiz olan Yusuf Kuşçi hocamıza,  yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Amatör ligde mücadele edecek olan Gevaşspor'a başarılar diliyorum. Lig ve Turnuva öncesi iki takım açısından iyi bir hazırlık maçı oldu” dedi.

"Masterleri ilçemizde ağırlamaktan büyük keyif aldık"

Gevaşspor'da yetişen Van'ın farklı Amatör takımlarında yıllarca top koşturan ve farklı illerin profesyonel takımlarında başarılı bir futbol hayatı geçiren Van Masterlerin önemli futbolcuları arasında yer alan Gevaşspor'un tecrübeli antrenörü Yusuf Kuşçi ise Van'ın efsane ve emektar futbolcularını ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, hazırlık maçının hem Gevaşspor hemde turnuva öncesi Van Masterler için çok iyi olduğunu belirterek, Gevaşspor bu yıl amatör ligde mücadele edecek bizlerde bu hazırlık döneminde Van Masterler ile ciddi bir hazırlık maçı yaptık centilmence ve kıyasıya geçen güzel bir maç olduğunu davetimize icabet ederek, Gevaş ilçemize gelen Van Masterler dernek başkanımız Zeki Yılmaz’a ve tüm Master takımına teşekkür ederiz" dedi.

 

Bakmadan Geçme