VANSPOR, TURGUTLU DEPLASMANINDA

Geçtiğimiz Cumartesi günü sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalan Silahtaroğlu Vanspor yarın saat 15:00'da deplasmanda Turgutluspor'a konuk oluyor.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor, ligin 6. Haftasında Turgutluspor ile karşılaşıyor. Kırmızı Siyahlı ekip ligde 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak 11 puanla 4. sırada yer alırken, Turgutluspor 5 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle 1 puanla 16. sırada bulunuyor.

Gazetemize Turgutluspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörü Saffet İşler, “Öncelikle zorlu Sakaryaspor maçında almış olduğumuz 1 puan bizim için çok önemlidir. Çarşamba günü deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşacağız. Hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılmak, takımda moral ve motivasyon üst düzeyde. Turgutluspor deplasmanında 3 puanla ayrılarak Serik Belediyespor maçında taraftarlarımızla buluşmak istiyoruz” dedi.

GRUPTAKİ DİĞER KARŞILAŞMALAR

Grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda lider Bodrumspor deplasmanda Serik Belediyespor’a konuk olurken, ikinci sırada bulunan Hekimoğlu Trabzonspor deplasmanda Diyarbekirspor’la karşılaşacak.

Üçüncü sırada bulunan Sivas Belediyespor sahasında Sarıyerspor’u ağırlarken, beşinci sırada bulunan Bayburt Grup Özel İdarespor, deplasmanda Etimesgut Belediyspor’a konuk olacak.

Kahramanmaraşspor evinde Çorumspor’u ağırlarken, Adıyamanspor Niğde Anadoluspor ile karşılaşacak. Ergene Velimeşespor sahasında Ankaraspor ile karşılaşırken, Sakaryaspor sahasında Somaspor’u ağırlayacak. Afjet Afyonspor ise İnegölspor ile evinde mücadele edecek. Karşılaşmalar 6 Ekim Çarşamba günü (yarın) oynanacak.

Bakmadan Geçme