TURİZM VE SEYAHAT FUARI SONA ERDİ

Ajans Asya Fuarcılık tarafından 11.'si düzenlenen Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı sona erdi. Fuarın verimli geçtiğini söyleyen Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, 'Fuarımızı yaklaşık 45 bin kişi ziyaret etti. Çok renkli ve güzel bir fuar geçirdik. Bu konuda çok mutluyuz' dedi.

Burhan Ergin

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 30 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında 11.’si düzenlenen Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı büyük ilgi gördü. İran, Azerbaycan, Gürcistan, Irak’tan 16, Türkiye'nin değişik illerinden 51 standın kurulduğu fuarda 81 ilin birbirinden değişik, renkli ve lezzetli ürünleri sergilendi.

Ajans Asya Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 4 gün süren 11. Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı beklentilerin üzerinde ilgi gördüğünü belirten Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, “Fuarımızı yaklaşık 45 bin kişi ziyaret etti. Çok renkli ve güzel bir fuar geçirdik. Bu konuda çok mutluyuz. Turizm anlamında çok verimli bir fuar oldu. Fuardan dolayı kentteki oteller, lokantalar ve alışveriş merkezlerinde doluluk yaşandı. Fuar aynı zamanda kentin, ülkenin ekonomisine ve tanıtımına büyük katkı sundu" dedi.

Bakmadan Geçme