VAN ANNE BEBEK VE ÇOCUK İHTİYAÇLARI FUARI AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Atlantik Fuarcılık organizasyonunda 7-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Van Anne Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı açılışa hazırlanıyor.

Rıdvan Can

Atlantik Fuarcılık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Van Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 7-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek fuar öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Atlantik Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yaşar, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun en kapsamlı, en etkili ve en sevimli fuarı, Doğu Anadolu'nun Ticaret Merkezi ve Türkiye'nin Ortadoğu’ya açılan kapısı Van'da kapılarını açacak” dedi.

“Türkiye’nin en prestijli fuarları arasında yerini alacaktır”

 Van’ın “Anne Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı”na ev sahipliği edeceğini anlatan Yaşar, “Van; coğrafi konum itibariyle Doğu Anadolu'nun en gelişmiş illerinden biri olmakla beraber nüfusu bakımından Doğu Anadolu'nun en büyük Türkiye’nin en kalabalık 19. şehri olarak yer almaktadır. İran'a olan 300 km’lik kara sınırından dolayı bölgenin ticaret merkezi haline gelmiş bulunmaktadır. Bölgedeki merkezi konumu dikkate alındığında ise yaklaşık 20 milyon nüfusa hitap eden bir ticaret merkezi potansiyeline sahiptir. Çevre illeri ve bölgeyi ele aldığımızda ulusal çapta yapılan sektör fuarları içinde en verimli fuarlardan biri olacağından şüphe yoktur. Bu çerçevede fuarın üçüncü tekrarının uluslararası niteliği ile Türkiye’nin en prestijli fuarları arasında yerini alacaktır diye konuştu.

 “Firmalara ürünlerini en iyi şekilde tanıtma fırsatı vereceğiz”

Fuarda ürünlerini sergileyecek firmalara tanıtım konusunda en iyi hizmeti vereceklerini kaydeden Yaşar, “Atlantik Fuarcılık; Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde Van Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’nda sektörün önemli markalarını 7-10 Ekim 2021 tarihlerinde bir araya getirecek. Anne ve çocuk sektörünün geniş ürün yelpazesindeki, Türkiye'nin en seçkin markalarının yer alacağı; Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun en kapsamlı, en etkili ve en sevimli fuarı, Doğu Anadolu'nun Ticaret Merkezi ve Türkiye'nin Ortadoğu’ya açılan kapısı Van'da kapılarını açacak. Bebek bakım ürünlerinden mobilyaya; oyun, sağlık ve eğitimden anne ve hamile giyimine kadar çok geniş bir katılımcı profiline sahip olan fuar; annelerin hamilelik döneminden, çocukların olgunluk dönemine kadar olan tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Sektöre dair tüm ürün ve hizmetleri bir araya getirecek olan Van Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı, katılımcı firmaları gerçek tüketicisiyle buluşturup firmalara ürünlerini en iyi şekilde tanıtma fırsatı verecek. Ziyaretçilerimize keyifli bir fuar deneyimi sunmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Burada sizlerin aracılığı ile okullarımızı öğrencileriyle fuarı ziyaret etmesi için bir kez daha davet ediyorum. Tüm Van halkını bu güzide organizasyona bekliyoruz” şeklinde sözlerini bitirdi.

Bakmadan Geçme