Dijital Pazarlama ve Satış Eğitimi başvuruları başladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) işbirliğiyle gerçekleştirilen Dijital Pazarlama ve Satış Eğitimi başvuruları başladı.

Evren Doğruer

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı iş birliğinde; dijital pazarlama konusunda yerelde kurumsal kapasite artışının sağlanması amacıyla düzenlenecek Dijital Pazarlama ve Satış Eğitimi başvuruları 18-22 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

DAKA tarafından yapılan açıklamada, “Teknolojik ilerleme ile birlikte pazarlama ve satış faaliyetlerinin dijital ortam ve kanallara kayması artan oranda işletmelerin, kobilerin bu ortamlara adaptasyonunu zorunlu kılmaktadır. Bu zorunluluktan hareketle planlanan Dijital Pazarlama ve Satış Eğitimi ile işletmelerin, kobilerin ve potansiyel diğer katılımcıların dijital pazarlama ve satış, dijital pazarlama ve satışta kullanılan araç ve metotlar hakkında kapasitelerinin artırılması amaçlanmaktadır. Eğitimin yüz yüze, günde 6 saat olarak 5 gün, toplamda 30 saat ve sertifikalı olarak gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Eğitimin; 18-22 Ekim tarihleri arasında Van’da Ajans merkez binasında verilmesi planlanmaktadır.Eğitim TRB2 Bölgesi’nden katılımcıların başvurusuna açıktır. Katılımcılar, Dijital Pazarlama ve Satış Eğitimi Katılımcı Formunu doldurduktan sonra Ajans tarafından değerlendirmeye tabi tutulacak ve belirlenen katılımcılarla iletişime geçilecektir. Eğitimin içeriğine ilişkin müfredat katılımcıların bilgilerine sunulmuştur” denildi.

Bakmadan Geçme