CHP İl Başkanı Bedirhanoğlu, selzedelerle bir araya geldi

CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, sel ve su taşkınlarının yaşandığı Tuşba ilçesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

Tuşba ilçesi Altıntepe, Seyrantepe, Beyüzümü ve İstasyon mahallelerinde yaşanan sel ve su taşkınlarının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Şen, Feyat Erbek, CHP Tuşba İlçe Başkanı Şükrü Şahar ve Başkan Yardımcısı Zeydin Botan ile birlikte bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

“AFETLERE KARŞI GERÇEKÇİ ÖNLEMLER ALMALIYIZ”

Sel nedeniyle ev ve iş yerleri sular altında kalan maddi zarar gören vatandaşları ziyaret eden Başkan Bedirhanoğlu, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaşanan zararla ilgili rapor tutulacağını ve CHP Genel Merkezine iletileceğini söyleyen Bedirhanoğlu, “Mahallelerimizde meydana gelen sel felaketi bizleri çok üzdü. İncelemelerimizde görüyoruz ki yurttaşlarımızın ev ve iş yerleri zarar görmüş. Van ve ilçelerinde bu yıl maalesef birçok doğal afet meydana geldi. Yaşanan afetlerin akabinde gerek genel merkezimiz gerekse de batı illerindeki belediyelerimiz hemen bölgeye gelerek destekte bulundular. CHP olarak her zaman yurttaşlarımızın yanındayız. Yangınlar, seller, depremler hayatın gerçeği ama bunlara karşı gerçekçi önlemler almalıyız. Gerek Tuşba ilçemize, gerek şehrimize büyük geçmiş olsun, Allah böyle afetleri bir daha göstermesin." dedi.

Bakmadan Geçme