B.Vanspor Kırıkhan'ı Gözüne Kestirdi

Rıdvan CAN
Pazar günü deplasmanda Kırıkhanspor ile çok önemli bir maça çıkacak olan B.Vanspor Play-oof grubuna katılabilmek için güçlü rakibi Kırıkhanspor'u yenmek istiyor. Bu hedef doğrultusunda sahaya çıkacak olan Siyah-Kırmızılılarda moraller yerinde özellikle son haftalarda oynadığı futbolu bir türlü skora yansıtamayan B.Vanspor Kırıkhanspor karşısında bu şansızlığını kırmak istiyor. B.Vanspor Teknik direktörü Zeki Yılmaz, "Kırıkhan maçı çok önemli kazanmak zorundayız" dedi.
Temsilcimiz B.Vanspor, Kırıkhanspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün Şahabettin Özarslaner Tesislerinde Van Amatör Ligi Şampiyonu Parisspor ile yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü.
B.Vanspor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz, hazırlık maçında özellikle takımda forma şansı bulamayan genç futbolculara şans verirken as futbolcular ise, Yardımcı Antrenör Yavuz Oruç nezaretinde çalıştı. Antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan ekibimiz dar alanda top kapma ve beşe iki çalışmasıyla devam etti ve daha sonra yarı saha çift kale maçı yaptı. Takımda sakatlıkları bulunan, Rıdvan Çağlar,Umut Pusat ve Emrah Şahin Çiftçi'nin çalışmaya katılmadıkları ve Kırıkhan maçında oynamalarının zor olduğu belirtilirken, Fatih Karagümrük maçında gördüğü sarı karttan dolayı cezalı duruma düşen Ali Kurt, ise Kırıhan maçında yer alamayacak. 

PARİSSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI!
Van Amatör Ligin'de aldığı başarılı sonuçlarla bütün olumsuzluklara rağmen ligi şampiyon olarak tamamlayan Van Parisspor ise, Bölgesel Amatör Ligi final maçı öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Parisspor Teknik direktörü Mahmut Kahraman, B.Vanspor ile yaptıkları hazırlık maçına değinerek şunları söyledi. "B.Vanspor maçıyla çalışmalarımıza start verdik. Önümüzde uzun bir çalışma zamanı var. iyi bir hazırlık maçıydı genç futbolcularımı oynattım final maçı öncesi genç futbolcularımızı izleme imkanı bulduk" dedi. B.Vanspor'a Kırıkhan maçında başarılar dileyen Kahraman, inşallah Kırıkhanspor karşısında üç puan alan taraf B.Vanspor olur dedi.

Bakmadan Geçme