Vanmer İzmir Marble'da

Marble Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Kültürpark Yeni Fuar Alanı'nda 19. kez açıldı. Fuarda ilk kez stant açıp boy gösteren Vanmer Mermer ve Granit Fabrikası yetkilileri, fuara olan ilgiden oldukça memnun kaldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ'ın düzenlediği Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı (Marble 2013)'nda ilk kez boy gösteren Vanmer Mermer ve Granit Fabrikası dün ilk gün olmasına rağmen hem ulusal hem de uluslararası ilgiden memnun kaldı. Kapılarını 19. kez profesyonel ziyaretçilere açan Marble 2013'e katılan Vanmer Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Gökçenay, fuarın uluslararası düzeyde taleplerini etkileyeceğini belirtti. İzmir'de düzenlenen fuara ilk kez katıldıklarını ifade eden Gökçenay, şöyle konuştu: "Bu fuar veya bizim katıldığımız uluslararası fuarlar mutlaka talepleri etkiler. Van'ın dışındaki illerimize ve uluslararası yapacağımız ihracat önemlidir. Bu yüzden İzmir fuarı da uluslararası bir fuar olması bakımından talepleri etkileyecektir. Vanmer olarak Hindistan ve Çin fuarına katılmıştık. İstanbul'da da fuara katılmıştık şimdi İzmir fuarındayız. İzmir fuarında daha iyi konumda Türkiye'yi temsil edeceğiz."
Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mirza Nadiroğlu, Vanmer'in doğuda son teknolojiyle kurulan bir tesis olduğunu ifade ederek, doğunun gelişimi için bu tesisin Marble gibi uluslararası düzeyde yer edinmesi son derece önemlidir" dedi.

marble, uluslararası, vanmermerve granit, fabrika

Bakmadan Geçme