TÜRKMENOĞLU'NUN ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Ahilik haftası nedeniyle başladığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Vansesi Haber Merkezi

Van'da mesleğini adeta sanata çeviren ve yıllarını işine adayan ustaları ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki heyet, şehirde bulunan terzi, lokanta ve kahvehaneleri ziyaret ederek Ahilik haftasını kutladı.

İlk ziyaretini Van'ın 60 yıllık lokanta işletmecisi Şeref Şahin'e yapan Türkmenoğlu "Van'ın emektar lokantacısı Şeref Amca işinin erbabı, Van'da bir markadır. Vanlı Şeref usta güler yüzü, tecrübesi ve dürüstlüğüyle herkese örnek bir esnaftır. Bizde bu güzel ve anlamlı günde kendisini ziyaret ederek teşekkür ediyor ve uzun ömürler diliyoruz" dedi.

Şeref Şahin ise "Mesleğe 14 yaşındayken başladım. 90 yaşına girdim, şu an işlerimi oğlum yürütüyor. Lokanta mesleği önemlidir. Bu yaşa kadar keyifle zevkle yaptım. Yemek kültür ve beceri işidir. Kayhan Türkmenoğlu’na bu anlamlı günde bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Türkmenoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra kentte bulunan Terziler Odasını ve kahvehaneleri ziyaret ederek buradaki esnaflarla sohbet etti. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Türkmenoğlu her zaman esnafın yanında yer aldığını dile getirdi.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na, Terziler Odası Başkanı Çetin Karaduman, Kahveciler Odası Başkanı Niyazi Budak, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Bakmadan Geçme