VAN MASTERLERDEN VANSPOR'A ZİYARET

Vanspor alt yapısından yetişen, eski futbolculardan oluşan Van Masterler Derneği, Silahtaroğlu Vanspor'u Şahabettin Özarslaner tesislerinde ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

Rıdvan Can

Van Masterler Derneği Yönetim kurulu üyeleri Diyabekirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Silahtaroğlu Vanspor'u ziyaret ederek, futbolculara ve teknik heyete tatlı ikramında bulundu.

Başkanlığını Vanspor Teknik Direktör Yardımcısı Zeki Yılmaz’ın yaptığı Van Masterler Derneği, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Metin Şevgin, Bengin Çakay, Yaşar Bitiktaş, Emin Çallı, Ergin Çiftçi, Barış Meriç, Davut Yıldırım,  Fahri Baştürk, Meriç Harman, Emin Işık, Zamir ve Rıdvan Can hafta sonu Van'da oynanacak zorlu Diyarbekirspor maçı öncesi Silahtaroğlu Vanspor'a moral ziyaretinde bulundu.

Anlamlı ziyarette Vanlı Masterler, Silahtaroğlu Vanspor Futbol Şube Sorumlusu Oktay Ukay, Genel Koordinatör Recep Yazıcı, Teknik Direktör Saffet İşler, yardımcı antrenör Zeki Yılmaz ve futbolcularla bir araya geldi.

"Teknik heyet teşekkür etti"

Silahtaroğlu Vanspor'un deneyimli teknik direktörü Saffet İşler, Masterlerle Vanspor ve güncel konular hakkında sohbet ederek, ekibi ve takımı adına Masterlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Masterler Başkanı ve Silahtaroğlu Vanspor Yardımcı Antrenörü Zeki Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

"Vanspor'a başarılar diliyoruz"

Van Masterler Derneği Başkan Yardımcıları Metin Şevgin ve Bengin Çakay,  “Silahtaroğlu Vanspor, Van’ın markası ve gözbebeğidir. Van Masterler Derneği her zaman takımın yanındadır ve arkasındadır. Teknik heyet ve takımımıza güveniyoruz. Diyarbekirspor maçından puan ve puanlarla ayrılacağımıza inanıyoruz. Van Masterler Derneği Başkanımız ve sevgili kardeşimiz Zeki Yılmaz'ın Silahtaroğlu Vanspor'da görev alması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Zeki Yılmaz'a teknik heyete ve takıma Van Masterler Derneği olarak canı gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Antrenman sonrası takıma tatlı ikramında bulunan Masterler daha sonra teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bakmadan Geçme