TEBRİKLER VANSPOR

Rıdvan Can yazdı...

Öncelikle Afyon deplasmanında, ortaya koyduğu güzel futbolla 1 puanla dönen temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor’u, teknik heyeti ve futbolcu kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum.

Kadro kalitesiyle ligin iddialı takımlarından Afjet Afyonspor karşısında haftayı 1 puanla kapatmak her yönüyle güzel..

Ligin ilk iki haftasında oynadığı Adıyaman ve Afyon maçlarında aldığı puanlarla yoluna kayıpsız devam eden Vanspor herkes gibi bizleri de mutlu etti.

Maç öncesi kime sorsak, maçın favorisi Afyonspor denildi. Haksızda değillerdi.

Kadro kalitesi ile ligin iddialı takımları arasında yer alan Afyonspor, kadrosunda 1’nci lig tecrübesi olan birçok futbolcu bulunduran bir takım. Bu takıma karşı Vanspor’a kimse şans tanımıyordu belki. Sahada isimler değil, kazanma hırsıyla mücadele eden takım puan alıyor.

Bu maçlardan birini oynadık.  Vanspor güçlü rakibi karşısında çok daha iyi oynadı, mücadele etti, üç puana ulaşacak skor üstünlüğünü de eline geçirdi, ama olmadı. Olsun böylesi deplasmanlarda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Rakiplerin puan kaybettiği haftada Vanspor altın değerinde bir puanı hanesine yazdırdı.

Afyonspor maçı her maç gibi geride kaldı. Zorlu lig maratonu devam ediyor. Bir birinden zorlu maçlar ve rakipler bizleri bekliyor. Bu maçlardan birini hafta sonu evimizde oynayacağız. Doğu derbisinde Diyarbekirspor'u ağırlayacağız.

İki takım açısından zor bir müsabaka olacak. Diyarbekirspor lige Çorum beraberliği ile başladı. Hafta sonu kendi sahasında Bodrumspor’a mağlup oldu. Van'a kazanmak için gelecekler. Bu yüzden zor bir maç olacak. Temsilcimiz Vanspor, Afyon maçını unutup doğu derbisine konsantre olmalı.

"DOĞU DERBİSİ ZOR OLACAK"

Doğu derbisinde hafta sonu Diyarbekirspor'u konuk edeceğiz. İki takım için kritik öneme sahip, seyir zevki güzel bir maç bizleri bekliyor. Adıyaman ve Afyon maçlarında olduğu gibi aynı disiplin ve ciddiyetle bu maça hazırlanmalıyız. Kesinlikle rehavete kapılmamak lazım. Daha ligin başındayız.

Vanspor gibi diğer takımlarda bir nevi hazırlık dönemi geçiriyor. İlk haftalarda alınan her puan altın değerinde o yüzden yolumuza kayıpsız devam etmek için her maça aynı ciddiyetle hazırlanıp konsantre olmalıyız.

Adıyaman ve Afyon maçlarında alınan puanların önem kazanması açısından bu maçta da galip gelerek 3 puanla ayrılmalıyız. Öncelikle Diyarbekirspor'u Van'a ve bizlere yakışır şekilde ağırlamalıyız.

Futbol üç neticeli bir oyun. Sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk olsun. Bu duygu düşüncelerle hafta sonu oynayacağımız zorlu Diyabekir maçında temsilcimiz Vanspor'a canı gönülden başarılar diliyorum.

Bakmadan Geçme