MERİÇ VE İÇİM'İN MUTLU GÜNÜ

Van'ın tanınan ve bilinen yerli ailelerinden olan ve özellikle eğitim camiasının yakından tanıdığı Hüsrevpaşa okulu emekli öğretmenlerinden Nedim Harman ve yine eğitim camiasının yakından tanıdığı Van'ın eski öğretmenlerinden İkinisan ilkokulun'dan emekli öğretmen Yılmaz Soysal'ın kendileri gibi öğretmen olan evlatları İçim Soysal Harman ve Meriç Harman önceki gün görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Yılmaz ve Soysal ailesi misafirlerini kapıdan karşılayarak, yakından ilgilendiler.

Grand Gala De Luxe Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli düğün töreni sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşti. İçim Soysal Harman ve Meriç Harman'ın düğün törenine yakın  akrabaları, eğitim camiasından mesai arkadaşları, spor camiası ve çok sayıda davetli katıldı.

"MASTERLER MERİÇ'İ MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR"

Van Masterler dernek başkanı ve Silahtaroğlu Vanspor antrenörü Zeki Yılmaz, dernek yöneticilerinden  Metin Şevgin, Yaşar Bitiktaş, Bengin Çakay, Emin Çallı, Fahri Baştürk, İbrahim Koç, Alkan Ayhan, Volkan Bilginoğlu, Ergin Çiftçi, Barış Meriç, Enver Çiftçi, Çetin Berge, Çetin Yacan, Özcan Polater ve Rıdvan Can, Meriç Harman'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Masterler dernek başkanı Zeki Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri yaptıkları ortak açıklamada böylesine anlamlı bir günde kardeşimiz Meriç Harman ve kıymetli eşi İçim Soysal Harman'ın yanında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, iki yüreği güzel kardesimize hayatları boyunca mutluluklar dilediler.

"HALAYLAR ÇEKİLDİ"

Günler öncesinden başlayan düğün hazırlıklarının tatlı yorgunluklarına rağmen herkesin yüzünün güldüğü, sevgi seli haline dönüşen ve oldukça kalabalık geçen düğünde genç çiftin mutluğuna ortak olan eş dost ve yakın arkadaşları  çalınan müzikler eşliğinde dans edip, halay çekerek, gecenin geç saatlerine kadar keyifli saatler yaşadılar.

Bakmadan Geçme