GİZEM VE KADİR ÇİFTİ MUHTEŞEM DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Van'ın tanınmış ailelerinden Gözen ve Yılmaz ailelerinin evlatları Gizem Gözen ve Kadir Yılmaz, önceki gün yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi.

Rıdvan Can

Van otomotiv sektörünün başarılı isimlerinden Yaşarlar Otomotiv’in Genel Müdürü Kadir Yılmaz ve Edremit Belediyesi Seyir Tepesi Restaurant İşletme Müdüresi Gizem Gözen'in nikahını Edremit Belediye Başkanı İsmail Say Van Gölü sahilinde kıyarken çiftin muhteşem düğünü Grand Deluxe Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Düğün merasimine turizm sektöründen tanınmış birçok ismin yanı sıra otel genel müdürleri ve il dışından çok sayıda davetli katıldı. Düğün töreni, genç çiftin alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etmesiyle başladı. Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti. Genç çifti en güzel anlarında arkadaşları da yalnız bırakmadı. Davetliler orkestranın çaldığı birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlenirken, Gözen ve Yılmaz Aileleri misafirlerle tek tek ilgilendi. Gizem Gözen ve Kadir Yılmaz çifti pandemi kuralları çerçevesinde tamamlanan düğün sonrası balayı için şehirden ayrıldı.

Vansesi Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bakmadan Geçme