GEVAŞSPOR SEZONU AÇTI

Van Amatör Lig'in köklü kulüplerinden Gevaşspor görkemli açılışla yeni sezon startını verdi.

Rıdvan Can

Van Amatör Lig'de mücadele eden Gevaşspor, gözünü Bölgesel Amatör Lig’e çevirdi. Sezon açılışına Gevaşspor Kulüp Başkanı Nizamettin Güllü, Başkan Yardımcısı M. Zahir Demir, Genel Sekreter Ayhan Ergenç, Sayman Refik Dalkılıç, Genel kaptan Mehmet Aksu, kulüp yöneticilerinden Metin Meşe, Evren Esin, Gökhan Bayezit ve Nurullah Yavuz katıldı. TFF 2021-2022 Futbol sezonu açılışını ilçe stadında görkemli açılışla gerçekleştiren Gevaşspor, Çatakspor ile yapılan özel maçı 4-2 kazandı.

Van Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Gevaşspor deneyimli antrenörlere emanet. Gevaşspor’u Ahmet Aytekin, U16 -U17 ve U18 takımlarını Yusuf Kuşçi, Yıldızlar takımını ise Kadir Ergenç çalıştıracak.

"İlçemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz"

Kulüp Başkanı Nizamettin Güllü, ligdeki hedeflerini gazetemize değerlendirerek, “Öncelikle sezon açılışında davetimizi geri çevirmeyip ilçemize gelen Çatakspor kulüp başkanı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Yeni sezonda başarılar diliyorum. Gevaşspor olarak, tek amacımız Van futboluna ve ilçemize yakışan bir futbol ortaya koymaktır. Van futboluna sayısız futbolcular kazandırmış Van futbolunun köklü kulüplerinden olan Gevaşspor'un hedefi şampiyonluktur" dedi.

“Herkesimden destek bekliyoruz"

İlçe yöneticilerinden ve iş adamlarından destek beklediklerini ifade eden Başkan Güllü, "Gerek İlçemizde gerekse köylerimizdeki yetenekli gençlerimizin tek umudu olan Gevaşspor'u herkesin ve her kesimin maddi ve manevi desteklemesi gerekiyor. İlimizde, ilçemizde ve bölgemizde çok iyi sporcular yetişebilir. Yeter ki yetkililer elini taşın altına koysun” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme