Alman ortakla büyüyecek

Alman ortakla büyüyecek

Dünya ticaretinin parlayan yıldızı haline gelen Türkiye, yurt dışı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Bugüne kadar farklı sektörlerde önemli yatırımlara danışmanlık ve ortaklık yapan Hüseyin Altaş, yeni projesini Alman ortakla dünyaya açtı. “Türkiye, yabancı yatırımcılar için fırsatlar ülkesi” diyen Hüseyin Altaş, enerji ve led teknoloji sistemleri alanında hizmet veren Digipan Group’a Almanları ortak alarak İstanbul şubesini faaliyete geçirdi.

Digipan Group’u bir dünya markası yapma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Hüseyin Altaş, önce Ortadoğu pazarı için Ürdün’de ilk temsilcilik anlaşmasını imzaladıklarını söyledi. Amaçlarından birinin de Türkiye ekonomisine döviz girdisi sağlayarak katkıda bulunmak olduğunu vurgulayan Altaş, açıklamasında “Büyüme planlarımızda önceliğimiz Avrupa, Orta Asya ve Türki Cumhuriyetleri. Digipan Group’a ait olan LED  Screen markamız, Led aydınlatma sistemleri, dijital ekranlar, Led ekranlar, bilgi mesaj ekranları, akıllı şehir sistemleri ve açıkhava reklamları ve yeşil enerji sistemleri  konularında faaliyet gösteriyor. Hem Türkiye’deki hem de Almanya ile birlikte Avrupa Birliği ülkelerindeki firmalara yeni nesil tanıtım hizmeti vermeye hazırız” mesajı verdi.

 

Yurt dışı yatırımcıların dahil olduğu projelere bir yenisi eklendi. Türk ve Alman işbirliğiyle yoluna devam etme kararı alan Digipan Group, yeni ortaklık yapısıyla yurt içi ve yurt dışında yeni ofislerle büyümesini sürdürecek. Merkez ofisini İstanbul’a taşıyan firmanın Avrupa iletişim ofisi ise Berlin’de hizmete girdi. İlk yurt dışı temsilcilik anlaşmasını Ürdün için imzalayan Digipan Group, 2022 yılında farklı ülkelerde yeni hizmet ofisleri açmayı hedefliyor.

 

Detaylı Bilgi İçin: https://digipan.eu/

(BDS)

 

Bakmadan Geçme