VANLI GÜREŞÇİ ŞERVAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Türkiye Güreş Federasyonu 2021 programlı faaliyetlerinden olan Ankara'da 20 kulüpten 84 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Yıldızlar Grekoromen 2. Lig Güreş müsabakalarında Van'ı temsil eden Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Şervan Çınar 48 kilo kategorisinde minderde tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.

Vansesi Haber Merkezi

Türkiye güreş Federasyonu tarafından 10-13 ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara Taha Akgül Spor Salonunda 20 kulüpten 84 sporcunun mindere çıkarak rakipleri ile kıyasıya mücadele sergilediği Yıldızlar Grekoromen Ligi müsabakalarına katılan; Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü güreşçilerinden Şervan Çınar 48 kiloda Türkiye Şampiyon oldu.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Cahit Cevizci, müsabakalara 6 sporcu ile katıldıklarını belirterek, “Güreşçilerimiz farklı kilo ve kategorilerde çıktıkları minderden rakiplerini mağlup ederek ilimize Türkiye Şampiyonluğu madalyası kazandırdılar. İlimiz adına böyle güzel başarılara imza atarak bizlere bu mutluluğu yaşatan güreşçimizi bir kez daha tebrik ediyor, bizlerden desteklerini esirgemeyen; başta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç; bu yıl güreş branşının ilk müsabakası olan, Yıldızlar Grekoromen 2.Lig Müsabakalarına katılan sporcuların ellerinden gelen tüm gayreti minderde sergileyerek, Türkiye Şampiyonluğu derecesi elde ettiklerini belirtti.

İnanç, “Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başta antrenörlerimize teşekkür ederek, müsabakalara katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı bir kez daha yürekten kutluyor, kendilerine bundan sonraki katılacakları müsabakalarda ise başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme