Başkan Tanış, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçenin farklı yerlerine ziyaretler gerçekleştirerek, mahalle sakinleriyle buluşuyor.

Vansesi Haber Merkezi

Mahalle ziyaretlerini her hafta farklı mahallelerde sürdüren Başkan Tanış, bu hafta Taşdönderen, Yurtbaşı, Çörekli, Karakoç, Öveçli, Yaramış, Hoşap ve Tepegören Mahalleleri ile Albenek mezrasını ziyaret etti.

Özellikle selden dolayı zarar gören Tepegören, Taşdönderen ve Yurtbaşı Mahallelerinde sokak sokak incelemelerde bulunarak dere yatağı başta olmak üzere birçok noktada çalışma başlatılması yönünde talimat verdi.

Başkan Tanış, ziyaret kapsamında Fen İşleri Müdürlüğünce yapımı devam eden parke taşı çalışmalarını kontrol etti, yeni planlamaları mahalle sakinleriyle istişare etti.
Vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiklerini aktaran Başkan Tanış, “Mahalle ziyaretlerimize devam ederek vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sorarak dertlerini dinliyoruz. Sel nedeniyle hasar oluşan mahallelerimizi iki defa ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın bizlerden taleplerini yerinde görmek ve birebir sorunları ile alakadar olmak adına bu tür ziyaretlere önem veriyoruz. Yaptığımız bu ziyaretlerle mahallelerin ihtiyaçlarını tespit ederken, ilgili kurumların desteğiyle hemşerilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesini hedefliyoruz.  Vatandaşlarımızın derdine ortak, sıkıntılarına çare olmak için özverili çalışmalarımızı sürdürecek, insan odaklı gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizle vatandaşımızın sesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Tanış’a Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti Gürpınar İlçe Başkan Yardımcısı Giyasettin Bilican eşlik etti.

Bakmadan Geçme